Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto vyzerá najstaršia celebritná rodička týždeň po pôrode: Slovenky z nej odpadli!
Zdielať na

Takto vyzerá najstaršia celebritná rodička týždeň po pôrode: Slovenky z nej odpadli!

Zdroj: Instagram/MB

Europoslankyňa Monika Beňová v lete šokovala verejnosť, keď priznala, že pod srdcom nosí bábätko. Pred pár dňami sa 52-ročná politička stala druhýkrát matkou a príchod dcérky si poriadne užíva!

Beňová sa presne 1.11. stala po druhýkrát mamou. Dcérku Leu, ktorá jej robí nesmiernu radosť, priviedla na svet cisárskym rezom. Kým ona s partnerom prežívajú to najkrajšie obdobie vo svojich životoch, fakt, že sa sa stala mamou vo vyššom veku, mnohým ležal v žalúdku. 

​Poslankyňa si však z neprajníkov ťažkú hlavu nerobila. "Vychovala som ako mladé dievča, mala som 19, skvelého syna, vychovám aj teraz, v zrelom veku, skvelú dcéru. Ale najmä, je to môj život, moja rodina, moje radosti aj starosti, tak ak nám to neprajete, tak si to riešte u seba. Ja sa do vašich životov nestarám," nechala sa počuť pred pár týždňami. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

​Monika o priebehu tehotenstva svojich fanúšikov pravidelne informovala prostredníctvom sociálnych sietí. Nie je tomu inak ani po pôrode. Šťastná mamička s dcérkou sú z pôrodnice doma už vyše týždňa a rozhodne sa neskrývajú! "U nás je dnes veselo, vevka má týždňové narodeninky a my sme v našom vesmíre najšťastnejší rodičia a áno, vieme, že v tých vašich ste to vy a veľmi sa s vami tešíme. Leuška je úžasné dieťatko, len sa napapá hneď zaspí, ideálne bábätko. Leina mama si dnes ráno chcela konečne po 10 dňoch umyť vlasy, keď už oslavujeme a môj úžasný muž na mňa pozrel a povedal: Láska, veď čo sa budeš naťahovať, choď do kaderníctva, ja sa o micinku postarám," zverila sa pridala aj fotku, na ktorej vyzerá perfektne!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

Súvisiace články

Najčítanejšie