Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Synova záľuba ich najskôr vydesila, dnes ho podporujú: Ako by ste na TO zareagovali vy?
Zdielať na

Synova záľuba ich najskôr vydesila, dnes ho podporujú: Ako by ste na TO zareagovali vy?

Zdroj: Profimedia

Rodičia si mysleli, že z neho bude športovec, otec sa už videl, ako ho bude povzbudzovať na futbalových zápasoch. Keď zistili, kam to ich chlapca ťahá, zostali vystrašení…

11-ročný Fabian Butler z Veľkej Británie sa od malička správal trochu inak ako jeho rovesníci. Keď sa jedného dňa začal prezliekať do šiat jeho mamy a lákali ho líčidlá, rodičia zostali zaskočení, ale mysleli si, že ho to prejde. No stal sa pravý opak. Prezliekanie sa do ženských šiat a výrazné líčenie sa stalo chlapcovou vášňou.

V ženskom svete je šťastný

Najmä pre otca bolo veľmi ťažké priznať si realitu, že jeho syn v skutočnosti nie je šťastný ako chlapec. Tešil sa, že budú spolu robiť všetky tie chlapské veci, hrať futbal a sledovať športové zápasy, no musel prijať fakt, že jeho syn radšej sleduje spevácke súťaže a obzerá si ženské šaty vo výkladoch.

“V dobe, keď sme vyrastali my, sa niečo také jednoducho neakceptovalo. Stále som si myslel, že je to len chvíľková vášeň a potom ho to prejde,” povedal otec pre Daily Mail a dodal, že postupne pochopil, že iba takto je jeho syn naozaj šťastný.

Fabian Butler

Profimedia

​Rozbehol úspešnú kariéru

Fabian začal chodiť na hodiny tanca a všetci si hneď všimli, že je mimoriadne talentovaný. Chlapec dokonca zakrátko dostal niekoľko ponúk vystupovať ako drag queen. Ide o netypický umelecký žáner, kde sa muži výzorom aj správaním snažia napodobniť ženy. Mnohí sa týmto spôsobom dokážu aj veľmi dobre uživiť.

Fabian Butler

Profimedia

“Občas za nami chodia aj iné deti a ďakujú nám za to, že Fabiana podporujeme, mnohí žiaľ u svojich rodičov pochopenie nenašli a veľmi sa trápia," dodal otec. Práve z tohto dôvodu sa rozhodli zverejniť svoj príbeh a ukázať ostatným rodičom, že by mali svoje deti milovať presne také, aké sú, a nie také, aké by ich chceli mať.

Fabian Butler

Profimedia

Fabian Butler

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie