Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Známu krásku skritizovali za FOTO v bikinách: Môže takto vyzerať 6 týždňov po pôrode?
Zdielať na

Známu krásku skritizovali za FOTO v bikinách: Môže takto vyzerať 6 týždňov po pôrode?

Zdroj: Instagram

Kým niektoré ženy trápia strie a kilá navyše aj niekoľko mesiacov po pôrode, iné už po pár týždňoch vyzerajú lepšie ako predtým. Keď uvidíte záber tejto čerstvej maminy v plavkách, neuveríte, že len nedávno porodila!

Každá jedna žena, ktorá už má deti, veľmi dobre vie, že sa jej postava po pôrode zmení. Známa britská modelka a moderátorka sa ukázala v úsporných bikinách iba 6 týždňov po pôrode druhého dieťaťa, no ľudia zareagovali úplne inak, ako očakávala. Pozrite sa, prečo!

Vogue Williams je v Británii veľmi známou tvárou aj preto, že jej švagrinou je sestra Kate Midletton, Pippa. 34-ročná kráska , ktorá má s manželom Spencerom Matthewsom syna Thea, nedávno porodila aj dcérku, ktorej dali meno Gigi.

Takto vyzerá 6 týždňov po pôrode!

Keď Vogue ukázala, ako vyzerá jej telo v bikinách iba 6 týždňov po pôrode, ľuďom doslova spadla sánka. Pod videom však začali pribúdať prevažne kritické komentáre, pretože mnohí si myslia, že je až príliš vychudnutá. Kráske to nedalo a hejterom odpísala, ako to vidí ona.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa voguewilliams (@voguewilliams),

“Každé telo je iné a ja som naozaj nerobila nič špeciálne. Nedávno som začala zase cvičiť a to 4-krát do týždňa po 45 minút. Snažím sa stravovať zdravo, ale kalórie nepočítam. Momentálne jem ale oveľa viac ako zvyčajne, pretože kojím a je to dôležité pre tvorbu mlieka,” objasňuje krásna mamička a dodáva, že jej postava je výsledkom toho, že bola po celý čas aktívna a cvičila aj počas oboch tehotenstiev.

“Cítim sa teraz dosť vyčerpaná, ale práve cvičenie mi dodáva energiu,” dodala fit kráska, ktorá sa vraj vôbec nemala v pláne predvádzať. V bikinách sa ukázala iba v rámci promo tutorialu na samoopaľovací krém.

Čo na jej postavičku krátko po druhom pôrode hovoríte vy?

Vogue Williams

Instagram

Vogue Williams

Instagram

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa voguewilliams (@voguewilliams),

Súvisiace články

Najčítanejšie