Jasno
11°
Bratislava
Matku rozčúlili učitelia jej dcéry: Za TOTO ju okamžite poslali zo školy domov!
Zdielať na

Matku rozčúlili učitelia jej dcéry: Za TOTO ju okamžite poslali zo školy domov!

Zdroj: Profimedia

Tínedžerka konečne nastúpila opäť do školy a po desiatich minútach ju poslali domov. Čo poviete, bol to naozaj dôvod na okamžitý vyhadzov?

14-ročná Carina Murray z anglického Sussexu odchádzala domov so smútkom a slzami v očiach, no jej matku to totálne naštvalo a mieni sa na vedenie školy sťažovať! Na koho stranu by ste sa postavili vy?

Porušila pravidlá?

Mama tínedžerky Pauline chcela na konci leta potešiť dospievajúcu dcéru a tak ju zobrala do kaderníckeho salónu na úpravu vlasov. Okrem strihania jej dovolila aj veľmi jemný blond melír, ktorý podľa jej slov vyzeral úplne prirodzene.

Carina zostala úplne zaskočená, keď si ju vedenie školy zavolalo, aby jej oznámili, že sa musí vrátiť domov kvôli jej vlasom. Na škole totiž nie je povolené nosiť neprirodzenú farbu. Jej matke odkázali, že dcéra sa môže vrátiť do školy až vtedy, keď sa vráti k svojej prirodzene hnedej farbe.

47-ročná Pauline to považuje za diskrimináciu, pretože podľa nej jemné zosvetlenie je prirodzené a nedá sa to porovnať napríklad s tým, že by mala ružovú hlavu. Vedenie školy však naďalej trvá na tom, že žiačku pustí dnu až keď príde s hnedými vlasmi.

Čo si o tom myslíte vy? Dovolili by ste 14-ročnej dcére zafarbiť si vlasy?  

Carina Murray

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie