Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lekári pri pôrode neverili vlastným očiam: Hovoria o zázraku, že TO bábätko prežilo!
Zdielať na

Lekári pri pôrode neverili vlastným očiam: Hovoria o zázraku, že TO bábätko prežilo!

Zdroj: Yichang Central Hospital

Aj skúseným pôrodníkom sa stane, že sa vyskytne situácia, s ktorou sa počas celej kariéry nestretli. Tento prípad má našťastie dobrý koniec!

Pomerne často sa stáva, že sa dieťa narodí s pupočníkovou šnúrou omotanou okolo krku a vždy je to samozrejme rizikom. Na niečo také, čo sa stalo pri tomto pôrode si nikto z personálu nemocnice nespomína.

Zázračný novorodenec

Lekári v pôrodnici v I-čchangu zostali šokovaní, keď zistili, v akom stave je novonarodené bábätko. Chlapček sa narodili so šnúrou omotanou okolo krku, ale nie raz, ale až 6-krát! Vyzeralo to, ako by ho škrtil had.

Yichang Central Hospital

Náročná záchrana bábätka našťastie dopadla dobre a lekári považujú za naozajstný zázrak, že chlapček nielen prežil, ale nemal vôbec žiadne následky a bol zdravý ako buk!

Aj v tejto nemocnici sa bežne stretávajú s tým, že bábätko sa zapletie do pupočníkovej šnúry, ale aby ho malo bábo omotané okolo krku šesťkrát, to je naozajstná rarita, píše denník Mirror.

“Pracujem tu 23 rokov, no nikdy som nič podobné nevidela. Vyzeralo to, ako keby malo dieťa na krku masívny etnický šperk,” opisuje výnimočný pôrod lekárka Li Haur.

Mamička aj synček sú v poriadku, prajeme im veľa zdravia a šťastný život!

Yichang Central Hospital

Súvisiace články

Najčítanejšie