Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kráska nikdy neprestala veriť, že TO príde: Po 14-tich potratoch sa stal zázrak
Zdielať na

Kráska nikdy neprestala veriť, že TO príde: Po 14-tich potratoch sa stal zázrak

Zdroj: Instagram/Rosanna Davison

Atraktívna modelka a bývalá miss sveta mala na pohľad rozprávkový život. Ku šťastiu jej však dlhé roky chýbalo to jediné – dieťatko!

Je slávna, krásna, má milujúceho manžela a perfektné zabezpečenie. Napriek tomu cítila, že ich život nebol naplnený, no cesta k milovanému bábätku bola v ich prípade viac než komplikovaná.

Zázraky existujú!

Rosanna Davison (36) sa s manželom roky pokúšala o bábätko, žiaľ, nedarilo sa im to. Keď sa aj Rosanne podarilo otehotnieť, nedopadlo to dobre. Potratila dokonca až 14-krát!

„Túžim vynosiť naše dieťa, no z nie úplne známych dôvodov som nedokázala žiadne z tehotenstiev udržať a to ani s obrovským úsilím odborníkov a mnohým liekom, injekciám, intravenóznym infúziám a chirurgickému zákroku,“ spomína blonďavá kráska, ktorá sa s manželom nakoniec rozhodla využiť vynosenie bábätka náhradnou matkou.

Keď do ich života pribudla maličká Sophia, boli dokonale šťastní a Rosanna bola nesmierne vďačná žene, ktorá im bola ochotná dieťa vynosiť. Po pár mesiacoch sa šťastná mamička podelila s fanúšikmi na Instagrame s ďalšou obrovskou novinkou, či skôr doslova so zázrakom. Napriek všetkému, čím si prešli, čaká rodinka dvojičky!

Budúci rodičia to oznámili až v piatom mesiaci tehotenstva, keďže predošlé pokusy sa vždy skončili v prvých mesiacoch nešťastne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosanna Davison MSc (@rosanna_davison),

„Bolo mi povedané, že pravdepodobne nebudem môcť mať svoje vlastné dieťa kvôli podozreniu na poruchu imunitného systému, ktorú sa nepodarilo napraviť mnohými liečebnými postupmi. Aby sa to mohlo stať prirodzene a aby to boli ešte aj dvojčatá, to je pre nás absolútny sen,“ napísala Rosanna ku krásnej fotografii s dcérkou a bruškom.

Lekári zostali rovnako ohromení a nevedia vysvetliť, ako je možné, že tentokrát tehotenstvo prebieha bez problémov.

Rosanna tvrdí, že otehotnela na začiatku karantény, keď sa naplánovane úplne zastavili a uvoľnili, napriek tomu, že vonku panovala panika, stres a obavy zo šíriaceho sa koronavírusu.

„Zázraky sa dejú a toto je jeden z mnohých príkladov. Nikdy sa nevzdávajte, nádej zomiera posledná,“ odkazuje šťastná mamička. Držíme celej rodine palce!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosanna Davison MSc (@rosanna_davison),

Na svojho prvého potomka sa už teší aj Ján Ďurovčík!

Súvisiace články

Najčítanejšie