Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tajomná dcéra Karla Gotta dnes: Wau, veď je z nej brutálna kočka!
Zdielať na

Tajomná dcéra Karla Gotta dnes: Wau, veď je z nej brutálna kočka!

Zdroj: Profimedia.sk

Druhorodená dcéra maestra Gotta Lucia žila roky svoj život s anonymite a pozornosť médii rozhodne nevyhľadávala. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

Lucia sa Gottovi narodila z krátkej aférky, ktorú mal spevák s istou predavačkou. O tom, že bola dotyčná žena tehotná a čakala jeho dieťa, sa dozvedel len pár týždňov pred jej narodením. 

Profimedia.sk

​Hoci o nej na verejnosti nehovoril, svoju bývalú lásku aj dcéru dlhé roky podporoval. Kúpil jej byt, auto a finančne ju dotoval. Lucie nikdy nestála o pozornosť médii a žila si svoj nenápadný život v Prahe. Krátko po dvadsiatke sa vydala a s manželom sa jej narodili dvaja krásni synovia. Hoci to vyzeralo, že Gottova druhorodená si žije idylický manželský život, opak je pravdou.

Profimedia.sk

Lucie už týždne nežije s manželom a dvojica sa po spoločne strávených 12 rokoch rozvádza, ako to Gottovej čoskoro exmanžel potvrdil pre český denník Blesk.cz. 33-ročná Lucie sa počas rokov poriadne zmenila. Z kedysi nevýraznej mladej ženy je dnes atraktívna blondína, ktorá by nejednému mužovi pomotala hlavu... 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie