Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Matka ju vyše 20 rokov väznila v dome a nepúšťala von: FOTO sú len pre silnejšie povahy
Zdielať na

Matka ju vyše 20 rokov väznila v dome a nepúšťala von: FOTO sú len pre silnejšie povahy

Zdroj: Profimedia.sk

Ako je možné, že sa niekto ku svojim deťom správa tak neskutočne kruto? To sa zrejme opýtate aj vy, keď si prečítate príbeh ženy, ktorú neuveriteľných 26 rokov väznila doma jej vlastná matka!

Ruskom otriasa šokujúci príbeh, ktorý sa odohral na vidieku. Práve tu 70-ročná matka väznila svoju 42-ročnú dcéru doma a nepustila ju von dlhých 26 rokov!

Herci už nakrúcajú nové časti seriálu Nový život. Ako si to užívajú?

​Nadeždu by matka zrejme držala doma až do smrti, no jej zdravotný stav sa zhoršil a musela ísť do nemocnice. Keď sa u nich doma objavili sociálni pracovníci, neverili vlasatým očiam. Obe ženy žili v hrozných podmienkach a je vôbec zázrak, že prežili. V dome mali neporiadok, potkanov a všade odpadky. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Samotná Nadežda sa neskôr priznala, že jedla mačacie konzervy, zhnitý chlieb a pokazené jedlo, len aby prežila. Sociálni pracovníci ju našli so zavšivavenými vlasmi a celú špinavú, keďže sa aj desať rokov neumývala. 

Matka ju doma držala preto, lebo ju chcela ochrániť pred vonkajším svetom. Keď sa jej ľudia opýtali, prečo nikdy neodišla, ohromila ich jej odpoveď: "Kam by som išla? Nikoho nepoznám a nikde som nebola, odkedy som skončila školu." Sociálka sa vraj k nim viackrát snažila dostať, ale ženy im údajne nikdy neotvorili dvere...

Súvisiace články

Najčítanejšie