Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pochválila sa šikovným synom, ľudia zostali v šoku: Dovolili by ste TO svojmu dieťaťu?
Zdielať na

Pochválila sa šikovným synom, ľudia zostali v šoku: Dovolili by ste TO svojmu dieťaťu?

Zdroj: TikTok

Video bábätka v bazéne, ktoré zverejnila jeho mama, sa rozšírilo po internete rýchlosťou blesku a ľudí rozdelilo na dva tábory. Pozrite sa, prečo!

Mnohí rodičia chodia na krúžky plávania so svojimi deťmi takmer od narodenia a nevedia si to vynachváliť. Nad niektorými metódami inštruktorov však zostáva mnohým rozum stáť!

Odštartujte so svojimi deťmi prázdniny s JOJKOM!

​Krysta Meyer z Colorada je mamičkou 8-mesačného chlapčeka Olivera, s ktorým navštevuje kurz plávania. Mamička bola nadšená z pokrokov, ktoré jej synček na plaveckom kurze urobil a tak na sociálnej sieti zdieľala video, aby sa pochválila, aký je jej synček nesmierne šikovný. Namiesto komplimentov sa však dočkala mnohých hejtov a priam pohoršených komentárov. 

Dovolili by ste TO svojmu dieťaťu?

Cieľom kurzu plávania pre bábätká, ktoré navštevoval aj osemmesačný Oliver, bolo aj to, aby sa deti vo vode nebáli a aby si vedeli vedeli poradiť v kritickej situácii.

Vo videu je jasne vidieť, ako inštruktorka doslova hodila bábätko do vody a čakala, ako si samo poradí a až potom skočila k nemu. V pozadí počuť mamičku, aká je nadšená z pokroku, ktorý jej malý synček urobil, no mnohí rodičia zostali z tohto videa ako obarení

Kým spomínaná škola, kde prebieha kurz plávania sa vyjadrila, že táto metóda sa používa úplne bežne a pomôže dieťaťu do budúcna, aby si dokázalo vo vode zachrániť život, ozvali sa aj ďalší inštruktori plávania, ktorí majú iný názor. Táto metóda je podľa nich pre dieťa stresujúca a traumatizujúca, s čím súhlasia aj mnohí íní rodičia.

Čo si o tom myslíte vy? Dovolili by ste inštruktorovi plávania, aby takto trénoval vaše dieťa?

@mom.of.2.boyss

Since tiktok wanted to remove this for violating guidelines. ? please do your research before reporting or removing

♬ original sound - mom.of.2.boyss

Pozrite sa, ako vyrástla dcérka moderátorky Danky Čapkovičovej!

Súvisiace články

Najčítanejšie