Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keď sa dozvedela, čo rieši jej 6-ročná dcéra, zostala v šoku! Rodičia, pozor na TO!
Zdielať na

Keď sa dozvedela, čo rieši jej 6-ročná dcéra, zostala v šoku! Rodičia, pozor na TO!

Zdroj: Instagram/houseofhoods_

Každá mama chce pre svoje deti len to najlepšie, no niekedy im uškodíme úplne nechtiac. Napríklad aj tým, aký postoj máme samé k sebe.

Deti sú ako špongia. Nasiaknu všetko, čo sa okolo nich deje a aj na oko nevinná vec ich môže ovplyvniť na celý život. Svoje vie o tom aj táto mamička, ktorá sa rozhodla vyrozprávať svoju skúsenosť, aby tak varovala ostatných rodičov.

Daniela Hantuchová je štíhla ako prútik, ale zadarmo to nie je!

​Mami, musím schudnúť!

Austrálska mamička Jessica Hood sa vo svojom statuse rozhovorila o tom, ako pristihla svoju 6-ročnú dcéru, ako prehnane cvičí a trápi sa, pretože túži byť chudšia. Vraj chce vyzerať presne tak, ako ostatné dievčatá v škole...

Mamičku veľmi trápilo, že jej malá dcérka má takéto pocity z vlastného tela a dáva to za vinu najmä sebe. „V poslednej dobe som sa necítila veľmi dobre a príliš často som hovorila o tom, že nutne musím schudnúť...“ hovorí Jessica a dodáva, že si až teraz uvedomila, ako deti všetko vnímajú a ako ich ovplyvňuje všetko čo robíme a hovoríme.

Nerobte nič, čo nechcete, aby robili vaše deti

Jessica zverejnila aj fotografiu svojho tela so všetkými nedostatkami a sľúbila si, že bude k sebe lepšia a láskavejšia. „Nechcem, aby moje deti pohŕdali vlastným telom a aby sa cítili škaredé či menejcenné. Chcem aby boli hrdé na svoju jedinečnosť a dúfam, že sa nikdy nebudú porovnávať s nereálnymi upravovanými fotografiami žien v časopisoch,“ pokračuje štvornásobná mamička. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Hood - houseofhoods_ (@houseofhoods_),

„Aj keď nemôžem zmeniť ich svet a ich myslenie, môžem zmeniť svoje myšlienky, postoj a spôsob, akým ovplyvňujem svoje deti,“ dodáva mamička a vyzýva aj ostatných rodičov, aby boli viac vnímaví a zvažovali svoje slová, ktoré vyslovujú v prítomnosti svojich detí.

Nemali by sme zabúdať na to, že deti sú našim zrkadlom! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Hood - houseofhoods_ (@houseofhoods_),

Pozrite sa, ako vyrástla dcérka moderátorky Danky Čapkovičovej!

Súvisiace články

Najčítanejšie