Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Keď uvidela dcérku, ktorú porodila, onemela: V šoku boli všetci na pôrodnej sále
Zdielať na

Keď uvidela dcérku, ktorú porodila, onemela: V šoku boli všetci na pôrodnej sále

Zdroj: Instagram/luna.love.hope

Každá budúca matka sa príchodu svojho dieťatka nevie dočkať. Rovnako na tom bola aj Carolina, ktorá vôbec netušila, ako ju novorodenec prekvapí...

Carolina čakala svoje prvé bábätko, na ktoré sa s manželom veľmi tešili. Už samotné otehotnenie bolo zázrakom, keďže jej pre cukrovku lekári tvrdili, že dieťatko nikdy neporodí. Nakoniec sa mýlili a po dlhom a náročnom pôrode nastala chvíľa, kedy sa konečne mohla pozrieť na svoju dcérku. 

Nezmeškajte detský online muzikál populárnej dvojice Hanička a Murko, ktorý bude 15.6. na joj.sk

​​Dievčatko sa však od ostatných bábätiek v pôrodnici odlišovalo. Takmer celú jej tvár zdobilo tmavé znamienko. "Bolo to 48 hodín práce a mama bola vyčerpaná. A potom...prekvapenie! Na mojej tvári bolo niečo iné a všetci v tej miestnosti boli šokovaní... Lekár povedal mojej matke, že to bolo materské znamienko, ale nevedeli o jeho existencii," napísala na Instagram Carolina v mene svojej dcérky, do ktorej sa okamžite zamilovala.

​https://www.instagram.com/p/BvZbRDsl4cW/

https://www.instagram.com/p/BvjK9XblSQw/

Vzápätí sa ju premkol obrovský strach. Tým, že sa jej Luna od väčšiny detí odlišovala, tušila, že to v živote nebude mať ľahké. Aj preto jej fotky začala zdieľať na sociálnych sieťach, aby ľudí poučila o jej stave. Carolina dnes vie, že nič lepšie, ako osvetu medzi ľuďmi, pre dcérku urobiť nemohla.

https://www.instagram.com/p/B52fnDThnwU/

Súvisiace články

Najčítanejšie