Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vyzerajú ako bežná rodina, no ľudia sú z nich zhrození: Šialené, ako vychovávajú svoje deti!
Zdielať na
Rodina a deti

Vyzerajú ako bežná rodina, no ľudia sú z nich zhrození: Šialené, ako vychovávajú svoje deti!

Zdroj: Profimedia

Nemôžeme byť všetci rovnakí, aj na výchovu detí majú rodičia rôzne názory. Praktiky v tejto rodine vás ale poriadne šokujú!

Manželia Adele a Matt z anglického z Brightonu majú tri deti (9 rokov, 4 roky a 18 mesiacov) a vychovávajú ich podľa vlastných pravidiel. Väčšinou to však vyzerá, že v skutočnosti žiadne pravidlá nemajú. Viete si niečo také predstaviť?

Majú vlastný svet

Manželia a trojnásobní rodičia vyznávajú tzv. off-grid spôsob života, ktorý kladie na prvé miesto slobodu a obmedzenie vymožeností modernej doby. V praxi to vyzerá tak, že ich deti nechodia do školy medzi deti, nenavštevujú lekára, nechodia na očkovania a dojčia sa dovtedy, kým to sami chcú. Adele sa priznala, že dojčí takmer 10 rokov vkuse a najstaršieho syna dojčila do 6 rokov!

Profimedia

Pravidlá vraj netreba

Keďže ich deti nenavštevujú škôlku ani školu, môžu byť hore koľko chcú a do postele majú dovolené ísť trebárs aj o druhej v noci. Rodičia sa zhodujú v názore, že deťom netreba žiadne zákazy a pravidlá, pretože ich to vraj zbytočne stresuje. Podľa nich sa tak či tak naučia všetko potrebné.

Adele všetky tri deti porodila doma iba v prítomnosti svojho manžela. Svoje deti vedú od malička k láske k prírode, učia ich spoznávať rastlinky priamo v lese a rovnako doma zvládajú aj ich vzdelávanie. Do bežnej školy ich neplánujú dať vôbec. Otázkou však je, ako a čím sa raz budú živiť, keďže ich od bežného života ostatných ľudí úplne odstrihli...

Viete si predstaviť takýto život?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie