Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Konečne RAP, ktorý si obľúbia deti aj rodičia: Žiadne vulgarizmy, ale poučné texty
Zdielať na

Konečne RAP, ktorý si obľúbia deti aj rodičia: Žiadne vulgarizmy, ale poučné texty

Zdroj: Jojko

Mnohé deti počúvajú rapovú hudbu, no väčšina interpretov používa nevhodný slovník. Aj z týchto dôvodov vznikol prvý detský rapový album, ktorý si vás získa hneď z niekoľkých dôvodov.

Kúpiť lístok

Detská koncertná šnúra nekončí ani v júni! Vo štvrtok 4. júna si najmenší diváci môžu užiť koncert Huga Sníčka a na svoje si prídu aj tí veľkí. Pre dospelých je pripravené večerné vystúpenie rapera Shomiho a jeho hostí.

​Huga Sníčka poznajú všetky deti z detskej stanice Jojko patriacej do portfólia skupiny JOJ. Tentokrát sa s ním môžu stretnúť počas jeho koncertu cez live stream na www.joj.sk. Medzi jeho hosťami nebude chýbať ani obľúbený kúzelník Peter Šesták, vďaka ktorému aj sám Hugo Sníček vraj začal veriť v kúzla.

Prečo si sa rozhodol nahrať rapový album pre deti?

„Chceli sme urobiť album pre deti s ďalšími pesničkami a keďže na Slovensku žiadny rapový album pre deti nebol, tak sme do toho pustili my. Ja osobne mám rap tiež rád a spolu s ostrieľanými profíkmi ( Zverina, Shomi a Elpe) sme dali tento album dokopy. Myslím si,  že deti sa majú na čo tešiť."

Myslíš si, že práve rap je to, čo deťom na Slovensku chýbalo?

„V dnešnej dobe veľa detí počúva rapovú hudbu a keďže môj rapový album obsahuje iba vhodné slová tak je určený pre všetky deti. Hudba aj texty na albume sú chytľavé, ale zároveň poučné. Napríklad pesnička “Čo mi chutí “ je o tom, že ovocie a zelenina sú veľmi zdravé a deti ho musia jesť, aby boli tiež zdravé a silné a mohli vládať skákať na mojich koncertoch...  :-)"

Hugovými hosťami budú kapela MalinyJam a kúzelník Peter Šesták. Hugo privíta aj tajného hosťa, ktorý si s ním zarepuje. Hugo totiž vydal prvý rapový album pre deti na Slovensku. Text a hudbu pripravili slovenskí raperi - Zverina, Shomi a Elpe. CD obsahuje 10 piesní a naspieval ho Peter Lupták alias Hugo Sníček. Tento album je dostupný v komerčných obchodoch a tiež na Apple music, Spotify, Deezer a ďalších.

Koncert Huga Sníčka si okrem 4. júna o 17-tej budete môcť pozrieť aj v piatok 5.6 2020 od 10 - 19-tej hodiny! 

Živé vystúpenie Huga Sníčka a jeho hostí si budete môcť pozrieť vo štvrtok 4. júna o 17.00 hod. na www.joj.sk. V ten istý deň pozývame na koncert aj dospelých, kde vystúpia tvorcovia textov a hudby na detskom CD - raper Shomi a jeho hostia. Lístok zakúpený na detský koncert je platný aj na večerné predstavenie, ktoré bude o 20:30 hod.

​​Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. 

TV JOJ

Každý kto si kúpi lístok, získa aj 30% zľavu na CD Hugo na stránke spinaker.sk. Prvých dvesto kupujúcich dostane náramok Hugo zdarma k CD.

Vychutnajte si dva koncerty v jeden deň! Už vo štvrtok 4. júna o 17:00 a 20:30 hod. na www.joj.sk!

Kúpiť lístok

Súvisiace články

Najčítanejšie