Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ako prežiť najlepší Deň detí? Prekvapte svoje ratolesti populárnym Ľadovým kráľovstvom!
Zdielať na

Ako prežiť najlepší Deň detí? Prekvapte svoje ratolesti populárnym Ľadovým kráľovstvom!

Darujte svojim deťom na ich sviatok jedinečné predstavenie! Televízia JOJ pripravila pre všetky deti prekvapenie v podobe detského koncertu Ľadové kráľovstvo.

Kúpiť lístok

Zažite spolu s nami jedinečný koncert! Televízia JOJ prináša slovenské Ľadové kráľovstvo s originálnymi hlasmi, ktoré deti poznajú z televízie, kina, či DVD. Pozývame vás pozrieť si Ľadové kráľovstvo v premiére v pondelok 1. júna o 10.00 hod. na www.joj.sk.

​Tento detský koncert bude vaše deti rozhodne baviť...

Koho na koncerte uvidíte?

Počas live streamu budú Andrea Somorovská ako Elza a Lucia Bugalová ako Anna spievať cover verzie tých najväčších hitov z rozprávok Frozen 1 a Frozen 2. Po prvýkrát zaspieva aj Marián Labuda, ktorý vdýchol život snehuliakovi Olafovi. Ďalším vzácnym hosťom bude Juraj Kemka, ktorý vtipne nadaboval statočného Krištofa. Počas krátkych rozhovorov vyspovedáme predstaviteľov hlavných postáv a poodhalíme našim najmladším divákom, ako vznikala slovenská verzia slávneho muzikálu, nahrávanie skladieb, ktorá pesnička je podľa nich najťažšia, najobľúbenejšia a ďalšie zaujímavosti.

TV JOJ

​Vystúpenie slovenského Ľadového kráľovstva si budete môcť pozrieť v pondelok 1. júna o 10.00 hod. na www.joj.sk. Koncert bude dostupný v archíve do utorka 2. júna do 18.00 hod.
Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 2,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Časť z finančného výťažku pôjde na OZ Nádej detí. Vyberieme tiež výhercov, ktorí získajú DVD z filmu Frozen 2.

Kúpiť lístok

Súvisiace články

Najčítanejšie