Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
To, čo robia matka s dcérou v sprche, nepochopíte: Je toto vôbec možné?
Zdielať na

To, čo robia matka s dcérou v sprche, nepochopíte: Je toto vôbec možné?

Zdroj: youtube.com/TLC

Niektorí rodičia majú so svojimi deťmi natoľko vrúcny vzťah, že taký len tak ľahko nenájdete. To je prípad Mary a jej už dospelej dcéry Brittani, ktoré začínajú svoje rána naozaj netradične.

Mary má 55 rokov a stredobodom jej vesmíru je od narodenia práve jej 19-ročná dcéra Brittani. Obe ženy bývajú na Floride a robia všetko spoločne. Od nákupov, cez návštevu kozmetičky, kaderníčky aj plastického chirurga. A to nie je všetko!

Hviezda seriálu Nový život Thomas Kamenár začal chudnúť! Prečo? Dôvod vás prekvapí!

​Matka s dcérou spia v jednej posteli a každé ráno si dávajú spoločnú sprchu! Robia tak od Brittaniných piatich rokov a považujú to za úplne bežnú vec. "Najlepší začiatok dňa je naša spoločná sprcha. Svoju dcéru milujem a nevidím na tom nič zlé," priznala Mary v dokumente, ktorý divákom približuje práve netypické vzťahy matiek so svojimi deťmi. 

youtube.com/TLC

Tento nezvyčajný vzťah vzbudzuje údiv práve u Brittaniných priateľov, ktorí si však časom naň akosi zvykli. Svoje by vedel hovoriť aj priateľ Mary, ktorý u nich občas prespáva. Ak chcel byť so svojou milovanou, musel ich netradičný vzťah prijať aj fakt, že v živote priateľky nikdy nebude na prvom mieste...

Súvisiace články

Najčítanejšie