Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Konečne ju ukázala svetu! TOTO je adoptovaná dcérka Sandry Bullock
Zdielať na

Konečne ju ukázala svetu! TOTO je adoptovaná dcérka Sandry Bullock

Zdroj: Profimedia

Slávna herečka svoje adoptované deti doteraz nikdy neukázala, sem tam ich zachytili jedine paparazzi. Tentokrát však urobila výnimku a tváričku jej dcérky odhalila v plnej kráse.

Sandra Bullock (55) porušila pre dobrú vec svoje presvedčenie neukazovať adoptívneho syna ani dcéru verejnosti.

Urobila výnimku

Hollywoodska hviezda syna Louisa (10) a dcéru Lailu (8) zásadne neukazuje. Rozkošnej dcére však dovolila pripojiť sa k videohovoru, v ktorom išlo o dobrú a správnu vec.

Sandra Bullock sa ako hosť priamo zo svojho domu zúčastnila talkshow kolegyne Jady Pinkett Smith. Obe herečky sa rozhodli verejne oceniť služby zdravotnej sestry April, ktorá pracuje v prvej línii a denne prichádza v nemocnici do styku s pacientmi infikovanými koronavírusom.

;

Zdravotná sestra hovorila o svojej náročnej práci v zdravotníckom zariadení, keď sa k slovu dostala aj Sandrina dcérka. "Ďakujeme, April, za všetko, čo pre všetkých robíš," poďakovala malá Laila, ktorú si Sandra osvojila, keď mala tri roky.

Celebritné dámy venovali štedrú sumu na účet nemocnice a rovnako sľúbili zdravotnej sestre, že keď pandémia pominie, zaplatia jej aj celej jej rodine dovolenku snov. Sandra Bullock sa zapojila do boja proti koronavírusu už aj predtým, keď nemocniciam v LA darovala 6-tisíc respirátorov N95.

A tu je spomínaný výnimočný záber Sandry Bullock a jej 8-ročnej dcérky Laily.

Sandra Bullock s dcérou

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie