Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najodvážnejšia FOTO Partlovej: Na Deň matiek sa ukázala kompletne nahá!
Zdielať na

Najodvážnejšia FOTO Partlovej: Na Deň matiek sa ukázala kompletne nahá!

Zdroj: Facebook/Mirka Partlová

Obľúbená herečka a speváčka si súkromie stráži, no tentokrát poriadne prekvapila. Čo poviete na intímny záber, ktorý zverejnila na Instagrame?

Mirka Partlová sa v minulom roku tesne pred Vianocami stala mamičkou. S mladším manželom Matejom Gálisom tak dostali pod stromček ten najkrajší darček – synčeka!

Deň matiek bol tento rok iný. Kvôli pandémii koronavírusu mohli mnohí svoji mamám zablahoželať iba na diaľku...​

​Prvý Deň matiek

Druhú májovú nedeľu sme si všetci spomenuli na svoje mamy a práve Mirka Partlová si po prvýkrát tento sviatok užila ako mama. Hoci zo súkromia priveľa fotografií nezverejňuje, práve na Deň matiek sa rozhodla zverejniť výnimočnú spomienku na čas, keď svojho synčeka nosila ešte pod srdcom.

„Pre niekoho možno prekvapujúce, odvážne, nádherné, nepríjemné alebo šteklivé.. presne také je materstvo! Ako na húsenkovej dráhe. Nevedela som si to predstaviť, ale keď prišiel na svet malý mimozemšťan, všetko bolo iné a ja som už nemala strach! Lebo som vedela, že všetko spolu zvládneme! Niekedy nám to ide lepšie, niekedy horšie, ALE ide! Musí! Lebo je už mojou neoddeliteľnou súčasťou a keď ma objíme, je to ten najkrajší šperk okolo krku (aj keď to ešte robí omylom). Až teraz rozumiem pravým významom slov silná, trpezlivá, obohacujúca a nekonečná. Taká je láska.. LÁSKA MAMY k dieťaťu, k mužovi či žene, k rodičom, k svetu.. Je to to najkrajšie povolanie na svete..” napísala pod fotografiu šťastná mamička a popriala aj ostatným mamám krásny Deň matiek.

 Čo poviete na odvážnu fotografiu Mirky Partlovej vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ᴹᴵᴿᴷᴬ ᴾᴬᴿᵀᴸᴼⱽᴬ (@partlovamirka),

Súvisiace články

Najčítanejšie