Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jej nezvyčajná záľuba pobúrila ľudí: Nechápu, ako môže TAKTO fotiť iba ročnú dcérku
Zdielať na

Jej nezvyčajná záľuba pobúrila ľudí: Nechápu, ako môže TAKTO fotiť iba ročnú dcérku

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Deti sa rýchlo menia a rastú doslova zo dňa na deň, preto sa takmer všetci rodičia snažia detstvo svojich detí čo najviac fotografovať, aby mali pekné spomienky. Táto mama to robí tiež, akurát v trochu netypickom podaní.

Kým väčšina z nás si deti fotí v prírode, na ihrisku, pri hre, pri tanci, či s kamarátmi, táto mamička si založila úplne inú zbierku fotografií so svojou dcérkou. Niektorým jej priateľom to príde vtipné a nevedia sa dočkať, čo ďalšie vymyslí, mnoho ľudí to však pokladá za úplne nevhodné. Čo poviete na takéto fotky vy?

Už vo štvrtok 7.5 si môžete užiť priamo u vás doma super koncert tejto obľúbenej dvojice!

​Vtipné alebo poburujúce?

32-ročná Jessica je mamou ročnej dcérky Evie, ktorú preslávila na sociálnych sieťach vďaka fotografiám, na ktorých dievčatko stajluje do rôznych známych filmových scén. Na tom by nič poburujúce nebolo, ide však o to, že nejde o žiadne rozprávky pre deti ale často o drsné dospelácke filmy.

Malá Evie tak bude mať v spomienkach na svoje detstvo napríklad aj fotografiu, na ktorej napodobňuje Umu Thurman z Kill Bill, v jej „repertoári“ sa nachádza aj Mlčanie jahniat, Game of Thrones, Matrix, Hellboy a mnohé ďalšie. Okrem týchto postavičiek ju mamička nastajlovala aj ako Madonnu či Marilyn Monroe.

Čo na to poviete vy? Nechali by ste si takto nafotiť svoje malé dieťa?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie