Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spievanka sa s dcérami učí doma, ale smúti za synom: Nevideli sa už celý rok!
Zdielať na

Spievanka sa s dcérami učí doma, ale smúti za synom: Nevideli sa už celý rok!

Zdroj: Spievankovo

Najznámejšia a najobľúbenejšia zábavno-hudobná dvojica pre deti, Spievanka a Zahrajko, pripravili v spolupráci s televíziou JOJ prekvapenie pre všetky deti.

Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Rovnako sú na tom aj Mária Podhradská a Richard Čanaky so svojim hudobno-zábavným projektom pre deti - Spievankovo.

Našťastie, obľúbená dvojica našla spôsob, ako potešiť deti aj teraz a v spolupráci s televíziou JOJ prinesie premiéru nového predstavenia Zázračný poklad prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.sk. Premiéra sa odohrá už  vo štvrtok 16. apríla o 10.00.

Prečo sa so synom tak dlho nevideli?

Mária nám prezradila, že s rodinou sú v tomto období zodpovedne v izolácii a s dcérami Terezkou a Katkou okrem učenia pravidelne trénujú aj hru na husliach. Prečo s nimi ale nie je ich takmer dospelý syn?

„Posledný rok sme doma strávili bez nášho syna Mateja (17 r.), ktorý bol na štipendijnom pobyte v USA. Kvôli šíriacej sa korone sa musel
repatriačným letom vrátiť späť domov o dva mesiace skôr ako plánoval. Keďže je neplnoletý, nešiel do štátnej karantény, ale nešiel ani domov, aby sme celá rodina nemuseli byť v karanténe spolu s ním. Snažíme sa spolu každý deň telefonovať, takže nás vzťah
pokračuje stále na diaľku, hoci nás nedelí už 6000 km ale len 150 km. Hoci naše deti sú už celkom odrastené, aj oni sa veľmi tešia na náš prvý online koncert, ktorý budeme 16.4. mať na joj.sk,“ prezradila nám Mária alias Spievanka.

Spievankovo

Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

Zo sumy, ktorá sa vyzbiera za predaj lístkov TV JOJ zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa v týchto ťažkých chvíľach starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

TV JOJ

​Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk  a  www.joj.sk.

Súvisiace články

Najčítanejšie