Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fotografia vysmiatej dvojice obletela svet: Keď uvidíte celý záber, budete dojatí!
Zdielať na

Fotografia vysmiatej dvojice obletela svet: Keď uvidíte celý záber, budete dojatí!

Zdroj: Facebook

Hrozba koronavírusu mení postupne celý náš život. Momentálne nefunguje takmer nič tak, ako sme boli zvyknutí. Aj taká bežná vec, ako stretnutie s priateľmi či starými rodičmi, je pre mnohých teraz nemožná.

Takmer každá žena potrebuje po náročnom pôrode pomoc svojich blízkych, najmä v prvých dňoch. Aj Hannah mala dohodnutú svoju mamu, ktorá jej aj manželovi mala pomôcť s bábätkom aj so starším synom a dcérkou. Situácia sa však v priebehu pár dní totálne zmenila a tak boli nútení zmeniť aj svoje plány.

Lekári a zdravotníci si v tieto dni ani nevydýchnu!

Keď prišla mladá írska mamička do pôrodnice, už bolo hlásených niekoľko prípadov koronavírusu. Keď po pár dňoch nemocnicu opúšťala aj so svojím novonarodeným synčekom Olliem, mala pocit, akoby kráčala do celkom iného sveta...

Žiaľ, aj v priamom okolí manželov sa koronavírus objavil, tak nemohli riskovať a stretnutiu so starými rodičmi ich detí sa radšej preventívne vyhli, keďže práve starší ľudia sú najrizikovejšou skupinou.

Hannah však dostala skvelý nápad a maličkého vnuka ukázala starým rodičom aspoň cez okno. „Možno to vyzerá ako smutný záber, ale pre nás to bol veľmi šťastný a pozitívny moment,“ opísala mamička prvé netradičné stretnutie vnúčika so svojimi starými rodičmi. Krásne! Snáď sa budú môcť čoskoro stretnúť aj naozaj!

https://www.facebook.com/98fm/photos/a.247863692584/10157478363502585/?type=3&theater

Súvisiace články

Najčítanejšie