Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nakúpila toaletný papier do zásoby, teraz si búcha hlavu o stenu: Mohli jej TOTO urobiť?
Zdielať na

Nakúpila toaletný papier do zásoby, teraz si búcha hlavu o stenu: Mohli jej TOTO urobiť?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Keď mamička uvidela, čo vyviedli jej deti, nevedela či sa má smiať alebo plakať od zúfalstva! Pozrite sa na fotku, ktorá sa stala na internete hitom.

Hrozba šíriaceho sa koronavírusu sa dotkla ľudí z celého sveta. Hoci nás odborníci upozorňujú, aby sme nepodliehali panike a nenakupovali extrémne zásoby potravín a drogérie, ľudia robia pravý opak, rovnako, ako aj táto britská mamička.

Naše supermarkety majú vraj tovaru dostatok. Netreba sa obávať!​

WC papier nad zlato

Hoci v Británii na začiatku situáciu okolo koronavírusu vláda aj samotní ľudia podceňovali, v posledných dňoch si uvedomili, že to je oveľa vážnejšie, ako si mysleli. Namiesto toho, aby sa zdržiavali čo najviac doma, rozbehli sa do supermarketov a snažia sa nakúpiť zásoby trvanlivých potravín, čistiacich prostriedkov a doslova na dračku ide aj toaletný papier.

Táto mamička bola spokojná, že sa jej ušli tri baly toaleťáku, dokopy 18 roliek. Rátala, že minimálne na niekoľko dní sa nemusia obávať, že by ho už nezohnali. Toaletné rolky nechala v kúpeľni a kým sa zaoberala iným nákupom, jej deti boli podozrivo ticho. Keď ich o chvíľu našla v kúpeľni, naskytol sa jej tento šialený pohľad. Decká rolky povyberali a pekne sa s nimi pohrali vo vani s vodou...

Twitter/Ed Cumming

​Bolo jej to treba?

Žena neverila vlastným očiam, čo jej to deti vyviedli a musela si to odfotiť. Jeden z jej priateľov zavesil záber na sociálnu sieť a ten sa stal ihneď virálnym. Ľudia jej poďakovali, že ich v týchto ťažkých časoch pobavila a niektorí si myslia, že by sa z tejto pohromy mala poučiť a s extrémnymi zásobami by to nemala preháňať...

Súvisiace články

Najčítanejšie