Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nechajte si gýčové darčeky! Príspevok o tom, čo poteší každú mamu, sa stal HITOM
Zdielať na

Nechajte si gýčové darčeky! Príspevok o tom, čo poteší každú mamu, sa stal HITOM

Zdroj: Facebook/Jenny Tompkins

Post tejto mamy sa stal okamžite virálny a my sa vôbec nečudujeme. V jej slovách sa nájde takmer každá matka!

Deň matiek sa u nás bude oslavovať síce až v máji, ale predajcovia sa už teraz predbiehajú s ponukou najrôznejších darčekov pre milované mamičky. Pravdou však je, že takmer každá jedna by sa potešila niečomu úplne inému…

Akou mamou je herečka Eňa Podzámska a čím chce byť jej dcéra?

​S blížiacim sa sviatkom všetkých mamičiek sa poličky v supermarketoch začínajú zapĺňať drobnosťami ozdobenými sloganom “pre najlepšiu mamičku,” “mamičke z lásky” a podobne. Hrnčeky, vankúšiky, srdiečka, plyšoví mackovia… Presne toto si všimla pri nákupe aj sedemnásobná matka Jenny Tompkins z Leedsu a rozhodla sa ako skúsený rodič zaujať k darčekom na Deň matiek jasné stanovisko!

Čo naozaj chceme na Deň matiek?

„Áno, všetky tie srdiečkové veci sú na prvý pohľad milé a rozkošné, ale v skutočnosti žiadna mama malého ani veľkého dieťaťa o nič podobné nestojí!“ hovorí Jenny a pokračuje zoznamom, ktorý naopak zahŕňa to, po čom skutočne každá jedna mama túži.

„Chceme sa v pokoji vycikať. Potrebuje dve minúty v kúpeľni bez toho, aby sa na nás niekto pozeral a robil nám spoločnosť. O nič magické neprídete, takže nás pre lásku Božiu nechajte chvíľu na pokoji!

Chceme, aby ste sa obliekli, keď vám to povieme. Chceme vám dať kôpku s oblečením tak, aby sme vás nenašli o dvadsať minút behať v spodnej bielizni s jednou poondenou topánkou!

Topánky a kabáty a rovnako aj hračky majú svoje miesto, takže ich používajte a potom ich na to miesto zase vráťte! Platí to pre deti aj pre chlapov!!! Raz som išla do chladničky po mlieko a našla som tam bábiku, ktorú tam strčila moja dcéra. Takmer som zinfarktovala!

Chceme, aby ste zjedli jedlo, ktoré navaríme. Normálne, bez zbytočných rečí, bez plaču a zúfalých scén, pretože odrazu sa vám nepáči pizza na večeru a pritom deň predtým bola scéna, pretože namiesto pizze bola zemiaková kaša s mäsom.

A prosím, prestaňte konečne strácať ponožky! V Tescu si už musia myslieť, že som porodila stonožky!

Chlapci, nezabudnite si po sebe utierať záchodovú dosku. Dievčatá, keď cikáte, seďte poriadne, lebo inak vám to strieka naokolo a na vine budú neprávom vaši bratia!

A čo je zo všetkého najdôležitejšie? Keď vás dáme spať, tak spite! Čím skôr, tým lepšie pre nás všetkých!...“

Vôbec sa nečudujeme, že si mamička za vtipný a výstižný post získala tisíce lajkov a zdieľaní. Na záver však nezabudla dodať, že aj keď sa jej nič z hore uvedeného nesplní, bude svoje deti stále nadovšetko milovať!

https://www.facebook.com/jenny.schofield.77/posts/10216196976787124

Súvisiace články

Najčítanejšie