Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO ostrieľaný fotograf ešte nezažil: Jeho záber novorodenca obletel celý svet
Zdielať na

TOTO ostrieľaný fotograf ešte nezažil: Jeho záber novorodenca obletel celý svet

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Fotografia novonarodeného dievčatka sa stala okamžite internetovou senzáciou. Keď uvidíte jej tváričku, budem vám jasné, prečo!

Rodrigo Kunstmann je profesionálny fotograf a zameriava sa najmä na fotenie detí, rodín a záberov tesne po pôrode. Pri svojej práci už zažil kadečo, ale tento moment poriadne prekvapil aj jeho.

Už v nedeľu 1. marca sa môžete tešiť na výnimočný seriál Jenny. Nenechajte si ho ujsť o 20:35 na JOJke!

Táto FOTO obletela svet

Výnimočný záber, ktorý sa podaril Rodrigovi odfotiť, zachytáva čerstvo narodenú Isabelu Pereiru de Jesus, ktorá sa narodila cisárskym rezom v brazílskom Rio de Janeiro.

Takmer každé dieťatko začne ihneď po narodení plakať, malá Isabelka však bola ticho a keď ju sestričky zdvihli, urobila túto nevrlú grimasu. Až keď ju mamička pobozkala a prestrihli jej pupočnú šnúru, spustila konečne poriadny plač.

Momentka malej namrzenej Isabely obletela sociálne siete rýchlosťou blesku a mnohí si neodpustili poznámku, že jej v maminom brušku bolo pravdepodobne oveľa lepšie. Mamičke zdieľanie fotky jej dcérky vraj vôbec nevadí a je pyšná, že ľuďom rozdáva radosť a úsmev odkedy prišla na svet.

Táto fotka nemá chybu, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/B8lr0wuDSER/

Súvisiace články

Najčítanejšie