Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vojvodkyňa Kate poodhalila svoje súkromie: TOTO jej vyčítajú vlastné deti!
Zdielať na

Vojvodkyňa Kate poodhalila svoje súkromie: TOTO jej vyčítajú vlastné deti!

Zdroj: Profimedia

Aj deti v kráľovskej rodine vedia byť neposlušné a náročné, možno aj preto sa William vyjadril, že ďalších potomkov už neplánujú. Niekedy má dosť aj ich trpezlivá mama.

Dcérka Williama a Kate, Charlotte (4), vyzerá na prvý pohľad ako dokonalá princeznička, ale svojimi grimasami a vyplazovaním jazyka dokáže pobaviť celý svet. Kate zverejnila najnovšiu rozkošnú momentku malej dcérky a priznala tiež niekoľko tajomstiev o rodičovstve.

"Fotografia Charlotte, ako ovoniava modrý zvonček presne vystihuje tie momenty, ktoré sú pre mňa ako rodiča najcennejšie," uviedla Kate k záberu, ktorý sama nafotila. "Snažím sa každý deň užívať si takéto chvíľky, aj keď sú malé, alebo aj keď práve nemám čas," objasnila.

https://www.instagram.com/p/B8mrYD2ltyf/

Manželka princa Williama o svojom súkromí neprehovorila len tak, ale išlo o súčasť propagácie projektu „Šťastná mama, šťastné dieťa - Happy Mum, Happy Baby.“ V ňom otvorene hovorí o svojich rodičovských skúsenostiach a zverila sa s tým, že ani ona to nemá vždy ako mamička jednoduché. Stretáva sa s tým, čo pozná asi každá žena, ktorá sa snaží skĺbiť materstvo s kariérou - cíti totiž pocit viny zakaždým, keď odchádza od svojich detí.

Navyše kvôli kráľovským povinnostiam musí aj cestovať, a tak svojich miláčikov – Georga, Charlotte aj Louisa občas nevidí dlhú dobu. Často sa jej dokonca stáva, že sa deti pýtajú, prečo od nich odchádza. "Stáva sa to pravidelne. Dokonca dnes ráno, keď som ich išla vyzdvihnúť zo školy, tak mi George a Charlotte povedali: „Mami, ako si nás ráno mohla nechať v škole?" cituje denník Mirror Kate.

Tá sa skrátka netají tým, že byť rodičom, nie je prechádzka ružovou záhradou, ale naopak poriadna výzva. "Dookola spochybňujete svoje vlastné rozhodnutia a vlastné úsudky. A myslím, že to začne okamihom, keď porodíte dieťa, " dodáva trojnásobná mamička, ktorá svojimi výchovnými metódami inšpiruje mamy z celého sveta.

https://www.instagram.com/p/B6tvePClwlY/

https://www.instagram.com/p/B2Bb_K0FDmT/

https://www.instagram.com/p/Byc5la9Fn2A/

https://www.instagram.com/p/BxnnmyEFfkP/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie