Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Z jej denného režimu ostatné matky odpadli! Viete si predstaviť, že by ste žili TAKTO?
Zdielať na

Z jej denného režimu ostatné matky odpadli! Viete si predstaviť, že by ste žili TAKTO?

Zdroj: Facebook

Zverejnením jej bežného každodenného programu rozpútala na internete búrlivú diskusiu, pričom ľudí rozdelila na dva tábory. Kým niektorí sa nad jej snahou a obetavosťou skláňajú, väčšina si myslí, že by mala myslieť aj viac sama na seba.

Štvornásobná mamička Brooke Smith zverejnila vo facebookovej skupine, ako vyzerá jej bežný deň a mnohé ženy nemohli uveriť tomu, čo čítajú. Myslíte si, že je postoj tejto matky správny, alebo vám to príde absolútne prehnané, ako väčšine diskutujúcich?

Nenechajte si ujsť nový seriál Bola raz jedna škola od 14. februára o 20:35 na JOJke!

Pre rodinu všetko

Brooke napísala, že jej deň začína vždy o 4:30 ráno, kedy manželovi pripraví kávu a raňajky pred odchodom do práce a do postele sa väčšinou dostane až o polnoci.

Keď manžela odprevadí, zostáva jej chvíľka na osobnú hygienu, raňajky a prípadne krátke cvičenie, potom už sa začína šichta okolo detí.

"Kým si idem večer ľahnúť, vždy sa uistím, či majú všetci zbalené obedy a pripravené čisté oblečenie na ďalší deň, či je kuchyňa čistá, či je umývačka vyprázdnená a či v práčke nie je várka bielizne," napísala Brooke.

"Šťastná mama rovná sa šťastná domácnosť. Urobte to, aj keď sa na to necítite, pretože ďalší deň za to budete vďačné, " odporúča obetavá mamička v príspevku ostatným, no s veľkým pochopením sa nestretla.

Mnohé ženy označili správanie mamičky za staromódne a nechápu, prečo jej nemôže pomáhať aj manžel a napríklad si aspoň nespraví raňajky sám, aby si mohla trochu dlhšie pospať.

„Je úplne normálne, že aj muž sa podieľa na chode domácnosti a výchove detí. Príde isto domov unavený a ako sa cítite vy po celom dni so štyrmi deťmi?“ napísala jedna z mnohých.

Čo na denný režim tejto mamičky poviete vy? Napíšte nám, ako to máte zariadené vo vašej rodine!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1346196408889533&set=a.108622919313561&type=3&theater

Súvisiace články

Najčítanejšie