Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Syna nechala 5 minút bez dozoru, takto to dopadlo: TOTO by dorazilo každú matku
Zdielať na

Syna nechala 5 minút bez dozoru, takto to dopadlo: TOTO by dorazilo každú matku

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Všetci rodičia malých detí dobre vedia, že chvíľka ticha je vždy podozrivá. Svoje vie o tom už aj táto mamička, ktorá takmer odpadla, keď uvidela, čo jej synček vyviedol.

Sarah Wruck (34) z Austrálie videla, že jej chlapci (2 a 1 r.) sa v obývačke pekne hrajú a tak si odskočila hneď vedľa do kuchyne, aby prichystala večeru. Po pár minútach nakukla, aby sa presvedčila, že sú v poriadku, no čakal ju poriadny šok!

Sledujte seriál Nový život, od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!

​Podozrivé ticho

Keď vošla Sarah do obývačky, v prvej sekunde nevedela, či sa má smiať alebo plakať. Jej dvojročný synček Eli našiel nádobku so známym bielym detským krémom na zapareniny a dôkladne ponatieral nielen seba ale aj ich televízor za viac ako 1800 eur.

Sarah má s manželom dokopy štyri deti a zažili už všeličo, takúto katastrofu však museli riešiť po prvýkrát. Zúfalá mamička čistila televízor viac ako hodinu suchými handričkami a prostriedkom určeným na monitory a našťastie sa jej ho podarilo očistiť tak, že bez problémov fungoval.

„Opäť sme sa raz presvedčili, že chvíľka ticha je pri deťoch vždy podozrivá,“ povedala štvornásobná mamička a dodala, že nešťastný krém budú odteraz rozhodne odkladať na vyššie miesto!

Máte podobnú príhodu s vašimi deťmi? Napíšte nám!

https://www.facebook.com/sory.imbert/posts/2648064831937923

Súvisiace články

Najčítanejšie