Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Lekári jej radili jedine potrat, neposlúchla ich: Pozrite sa, ako dnes vyzerá jej dcérka
Zdielať na

Lekári jej radili jedine potrat, neposlúchla ich: Pozrite sa, ako dnes vyzerá jej dcérka

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Aspoň desaťkrát ju počas tehotenstva posielali na potrat a pripravovali ju na tie najhoršie scenáre. Intuícia a pocity budúcej matky však boli silnejšie, ako prognózy lekárov.

Angličanka Chloe Conlin (21) si musela počas tehotenstva vypočuť tvrdý ortieľ lekárov, ktorí jej dcérke nedávali takmer žiadne šance. Ak by vraj aj prežila, bolo by to trápenie a nemala sa podľa nich dožiť ani jedného roka. Ktovie, ako by sa zatvárili, keby videli toto nádherné vysmiate dieťatko, ktoré už začína chodiť!

Rozhodla sa srdcom

Chloe sa dozvedela o vážnych zdravotných komplikáciách svojej dcérky, keď bola v 20. týždni tehotenstva. Lekári ju upozornili, že plod má iba polovicu srdca a ak aj prežije, nedožije sa veľa  a bude to veľmi komplikované.

“Aspoň 10-krát mi počas tehotenstva odporúčali potrat,” cituje mladú mamičku denník Mirror. Tá sa však napriek negatívnym predpovediam rozhodla dieťatko vynosiť a priviesť na svet.

sickchildrenstrust.org

​Miyah sa narodila so vzácnym srdcovým defektom a minulé Vianoce absolvovala operáciu v londýnskej nemocnici Ormond Street, ktorá našťastie dopadla veľmi dobre.

sickchildrenstrust.org

Usmievavá Miyah má už 14 mesiacov a mamička je šťastná, že spolu môžu prežiť prvé Vianoce. Dievčatku sa darí veľmi dobre, od operácie nemala vôbec žiaden problém, dokonca už začala chodiť začína tiež hovoriť prvé slová.

Klobúk dole pred touto milujúcou mamičkou! Malej bojovníčke prajeme veľa zdravia a krásny život!

sickchildrenstrust.org

Súvisiace články

Najčítanejšie