Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Chcela oklamať fanúšikov, odhalili ju: Vianočnú FOTO Kardashianky s rodinou vysmiali
Zdielať na

Chcela oklamať fanúšikov, odhalili ju: Vianočnú FOTO Kardashianky s rodinou vysmiali

Zdroj: Instagram

Aké by to boli Vianoce, ak by sa Kim Kardashian nepochválila dokonalou vianočnou fotkou? My by sme určite prežili, ona asi len ťažko...

Kým mnohí si podobné fotografie robia len pre rodinu a do súkromného archívu, celebrity sa hodiny stajlujú, aby sa mohli pochváliť pred celým svetom. Výnimkou nie je ani Kim Kardashian, ktorá už tradične vianočnou fotografiou vyvolala rozruch!

Naozaj nebude na Vianoce žiaden sneh?

Priznala sa!

Ako im deti rastú, je spoločné fotografovanie čoraz náročnejšie. Dať štyroch drobcov dohromady a dosiahnuť, aby sa nastajlovali a usmievali, ako si želá ich mamička, je niekedy aj pre Kim Kardashian nedosiahnuteľný cieľ.

A tak spravila to, čo už niekoľkokrát predtým, no opäť sa prepočítala. Pravdepodobne ju poriadne zaskočilo, keď ju fanúšikovia odhalili! Namiesto zapierania prišla radšej s pravdou von.

Veľmi mi záležalo na našej tradičnej spoločnej vianočnej fotke a keďže North sa fotiť v tej chvíli nemohla, alebo nechcela, jednoducho ju nechala pridať do fotografie pomocou Photoshopu. „Áno, priznávam, North v skutočnosti na fotke vôbec nie je,“ priznala sa Kim, keď jej malé klamstvo pozorní fanúšikovia odhalili.

Možno sa nabudúce nafotí sama a ostatných členov rodiny si k sebe len jednoducho “prilepí.” Necháme sa prekvapiť!

https://www.instagram.com/p/B6BOBW-g-qp/

A takúto fotku mali minulý rok...

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie