Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Lucka Vondráčková ukázala netradičný vianočný stromček: TEN nápad nemá chybu!
Zdielať na

Lucka Vondráčková ukázala netradičný vianočný stromček: TEN nápad nemá chybu!

Zdroj: Instagram/Lucie Vondráčková

Speváčka sa pochválila vianočnou výzdobou, rodičia sú nadšení! Stavíme sa, že takéto ozdoby na stromčeku ste ešte nevideli!

Kým sa jej bývalý manžel Tomáš Plekanec vytešuje z narodenia dcérky Leontýnky, ktorú mu porodila Lucie Šafářová, ona sa pripravuje na vianočné sviatky s ich spoločnými synmi.

Dočkáme sa na Vianoce snehu?

Ak ste už rodičmi, dobre viete, že narodením detí dostali Vianoce úplne nový rozmer. Odrazu sme prestali túžiť po veľkých hmotných daroch a tým najkrajším darčekom sa stali šťastné deti a ich žiariace očká, keď si rozbaľujú darčeky, však?

Podobne to cíti určite aj speváčka Lucka Vondráčková (39), ktorá dokonca nechala svojich synčekov, aby vyzdobili stromček podľa ich predstáv.

Keď zdobia chlapci…

“Plný vianočný strom dinosaurov…” napísala k vyzdobenému stromčeku Lucka. Keď sa pozriete lepšie, určite vám neunikne, že okrem ozdôb a svetielok je stromček vyzdobený aj obrovskými papierovými dinosaurami, ktorých Adam a Matyáš vyrobili.

Nadšené mamičky stromček vychválili a mnohé z nich sa ich výzdobou chcú inšpirovať. Veď čo by sme pre šťastie našich drobcov neurobili!

https://www.instagram.com/p/B6PNYttndqM/

Súvisiace články

Najčítanejšie