Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Namiesto propagácie výrobkov, poďakovanie mamám: Z českej vianočnej reklamy je hit
Zdielať na

Namiesto propagácie výrobkov, poďakovanie mamám: Z českej vianočnej reklamy je hit

Zdroj: youtube/Madeta

Pripravte si vreckovky, toto dojímavé video chytí za srdce všetkých a pripomenie nám, o čom by mali byť skutočné Vianoce.

Česká spoločnosť Madeta sa týmto videom rozhodla pre trochu iný formát, ako pre klasickú reklamu. Namiesto promovania svojich produktov radšej nadeliladarček tým, ktorí ju najviac chvália - mamičkám. Spojila sa preto s rodinou jednej zo svojich fanúšičiek a spoločne naplánovali večer, na ktorý nič netušiaca babička len tak nezabudne.

Seriál Nový život štartuje na JOJke v pondelok 6. januára o 20:35! Nenechajte si ho ujsť!

Vianočný klip začína rozhovorom s dcérou, ktorá by rada svojej mamičke poďakovala za všetko, čo pre ňu urobila. Keď prezradí, že jej mama miluje Vianoce, ale nedávno bohužiaľ zmeškala besiedku svojich vnučiek, nápad je na svete.

Pod zámienkou návštevy vianočných trhov vyláka dcéra svoju mamičku na cestu mestom, kde pre ňu s Madeta naplánuje niekoľko milých a nečakaných prekvapení. Do toho všetkého sa chystá veľké finále v kostole, kde ju namiesto očakávaného vystúpenia zboru čaká čerešnička na torte, ktorá našu nič netušiacu babičku úplne dostane.

Toto video vám pričaruje pravú vianočnú atmosféru a asi ťažko si ho pozriete bez sĺz a dojatia. Toto sa im naozaj podarilo, súhlasíte?

;feature=emb_title

Súvisiace články

Najčítanejšie