Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodičia sú nadšení z nápadu tejto mamičky: Úžasné, čo vyrobila pre svoju dcérku
Zdielať na

Rodičia sú nadšení z nápadu tejto mamičky: Úžasné, čo vyrobila pre svoju dcérku

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Nie každý má to šťastie, že má dostatočné veľké bývanie, v ktorom má každý člen rodiny vlastnú izbu. Dobrými nápadmi sa dá doslova čarovať aj v menšom byte.

Keďže rodičia zdieľajú izbu so svojou malou dcérkou, mamička rozmýšľala, ako vytvoriť aspoň malý priestor, ktorý by malo ich dievčatko iba pre seba. Jej kreatívny nápad sa zapáčil nielen malej princeznej, ale aj mnohým ďalším rodičom, ktorý sa týmto riešením inšpirovali.

Aj takto krásne môže vyzerať detská izba! Sledujte reláciu Nové bývanie každú nedeľu o 17:50 na JOJke!

Super nápad!

Nicola Mcnie sa na facebooku pochválila nápadom, ktorý spolu s partnerom zrealizovali pre svoju dcérku. Keďže spí s nimi v jednej spálni, vytvorili jej aspoň malý kútik, aby mohla mať aj ona svoje súkromie.

Pomocou drevených hranolov vytvorili akýsi rám, na ktorý potom „nasadili“ priečku v podobe hradu pre princeznú. Síce hneď za priečkou majú posteľ rodičia, ale kútik má ich dcérka iba pre seba. S krásnymi doplnkami a čarovnou priečkou sa tam cíti naozaj ako na zámku.

Ľudia šikovnú a kratívnu mamičku vychválili. Ďalším plusom je aj to, že tento skvelý nápad ich stal iba pár drobných a chvíľu času. Výsledok je ale fantastický, čo poviete?

Takto vyzeral pripravený rám...

Facebook/Nicola Mcnie

​A toto je ohromný výsledok s nasadenou priečkou!

Facebook/Nicola Mcnie

Facebook/Nicola Mcnie

 

Súvisiace články

Najčítanejšie