Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nevyužitý priestor zmenila na sen každého dieťaťa: TOTO dokázala kreatívna mama!
Zdielať na

Nevyužitý priestor zmenila na sen každého dieťaťa: TOTO dokázala kreatívna mama!

Zdroj: Instagram/Sara Tasker

Mnohé mamičky sú doslova všestranné a napriek tomu, že majú starostí nad hlavu, vedia si nájsť čas aj na takéto úžasné veci. Pozrite sa na výtvor tejto ženy!

Aj vy ste ako deti milovali stavanie bunkrov pomocou plachiet a stoličiek? Stačilo dať uprostred už len lampu a bola to tá najúžasnejšia hra, pri ktorej sme strávili celé hodiny! Táto kreatívna mamička pripravila pre dcérku úžasné prekvapenie v podobe bunkra, ktorý však nebude musieť odpratať, keď sa dohrá!

Sledujte reláciu Nové bývanie každú nedeľu o 17:50 na JOJke!

Super nápad!

Odborníčka na sociálne médiá Sara Tasker robila rôzne stavebné úpravy vo svojom dome a v hornom poschodí začala chystať novú izbičku pri dcérku. Počas rekonštrukcie narazila na skrytý nevyužitý priestor, ktorý mala v pláne prerobiť na malý šatník. Po chvíli však dostala skvelý nápad a rozhodla sa, že využije tohto tajné miesto na niečo oveľa lepšie a kúzelnejšie.

Pre dcérku Orlu vytvorila malý útulný priestor, akýsi tajný bunker, ktorý bude slúžiť iba jej. Či už na čítanie knižiek, hranie, alebo sledovanie obľúbenej rozprávky.

„Úkryt sme obložili drevom, vo vnútri je veľa pohodlných vankúšov a nechýbajú poličky a rozprávkové svetlá,“ hovorí mama, ktorá je veľmi šťastná, že dcérke sa prekvapenie páčilo. „Prvé minúty sa nezmohla ani na slovo, taká bola nadšená!“

Čo poviete na ten nápad? Aj vy ste v detstve milovali tajné miesta a stavali ste si bunkre?

Twitter, Instagram/Sara Tasker

Twitter, Instagram/Sara Tasker

Twitter, Instagram/Sara Tasker

Twitter, Instagram/Sara Tasker

​https://www.instagram.com/p/Bm37vMrnAXO/

Súvisiace články

Najčítanejšie