Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bizarná optická ilúzia valcuje internet: Postava tohto dievčatka vám popletie hlavu
Zdielať na

Bizarná optická ilúzia valcuje internet: Postava tohto dievčatka vám popletie hlavu

Zdroj: Twitter/Nadia Vuitton

Hitom sociálnych sietí je momentálne toto rozkošné dievčatko. Keď uvidíte záber s celou postavou, pochopíte, že tu niečo nesedí.

Možno si spomínate na podobnú ilúziu s modelkou, ktorá vyzerala extrémne vychudnuto. V skutočnosti nás len šikovne oklamala nohavicami a uhlom fotenia. Teraz koluje podobný obrázok, ktorý vám však rovnako zamotá hlavu.

Nenechajte si ujsť výnimočnú šou Česko Slovensko má talent aj túto sobotu o 20:35 na JOJke!

​Nechali ste sa oklamať?

Dobre sa pozrite na záber celej postavy dievčatka, ktoré na Twitteri zverejnila Austrálčanka Nadia Vuitton. Pravdepodobne ako väčšina ľudí, aj vy ste si všimli neprirodzene chudé a dlhé nohy dievčatka, však?  Pozrite sa ešte raz! 

optická ilúzia

Twitter/Nadia Vuitton

​Pozeráte sa stále a nechápete, o čo tu ide? Keď sa pozriete opäť, všimnite si, že dievčatko v skutočnosti drží vrecúško s popcornom, ktoré je však úplne rovnakej farby ako vysušená tráva v pozadí a tak si ho takmer nikto na prvý pohľad nevšimne...

Zaujímavé na tejto optickej ilúzii je, že ak si to už po upozornení všimnete, budete to už vidieť stále, hoci predtým ste sa mohli pozerať aj niekoľko minút a žiadny balíček ste nevideli.

Patríte medzi zopár ľudí, ktorí sa nenechali nachytať a odhalili pravdu hneď? Napíšte nám!

Súvisiace články

Najčítanejšie