Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aj vaše deti túžia po všetkých hračkách v obchode? Vyskúšajte tento super TRIK!
Zdielať na

Aj vaše deti túžia po všetkých hračkách v obchode? Vyskúšajte tento super TRIK!

Zdroj: Facebook/Kristina Watts

Ak máte malé deti, určite dobre viete, že nakupovanie je s nimi poriadne náročné. Buď odchádzate z obchodu s plačom, alebo s hračkou, ktorú ste nemali v pláne kúpiť.

Najmä v predvianočnom období je chodenie s malými deťmi po vyčačkaných nákupných centrách s kopou lákadiel doslova peklo. Ako im vysvetliť, že nemôžu dostať všetko, na čo ukážu, a ako odísť bez plaču a prázdnej peňaženky? Vyskúšajte trik tejto mamičky, ktorý sa stal hitom internetu!

Nenechajte si ujsť Česko Slovensko má talent aj túto sobotu o 20:35 na JOJke!

Kristina Watts sa podelila na sociálnej sieti s „kúzelným“ trikom, ktorý vraj funguje na sto percent. Samozrejme, iba u detí do istého veku.

Aj Kristina už bola unavená z toho, ako jej dcérka pri nákupoch plakala, pretože v každom jednom obchode sú nejaké lákadlá pre deti a ona neustále vystrájala a kričala, že niečo chce.

Ako to funguje?

Keď k takej situácii prišlo a dcérka začala ukazovať napríklad na nejakú bábiku v obchode, vynaliezavá mamička jej povedala: „Poď k nej, odfotím vás a pošleme fotku Ježiškovi, aby vedel, čo ti má priniesť pod stromček.“ Dievčatko nadšene zapózovalo s úsmevom od ucha k uchu a z obchodu odišlo spokojné, usmiate, aj keď bez hračky.

Mamička to takto robí pravidelne a dievčatko si na to už tak zvyklo, že namiesto toho, aby prosíkalo mamu, aby jej niečo kúpila, zapózuje a mama ju odfotí.

Kristina zdieľala na Facebooku celú zbierku takýchto záberov a jej trik si nevedia vynachváliť aj ďalší rodičia. Najlepšie na tom je, že niektoré z tipov môžete poslať starým rodičom a rodine a dieťa bude nadšené, že Ježiško vybral tie najkrajšie!

Čo poviete na tento nápad? Vyskúšate to tiež? Dajte nám vedieť, či to funguje!

https://www.facebook.com/KristinaKay84/posts/10101225148669126

Súvisiace články

Najčítanejšie