Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po dvojčatách opäť otehotnela: Keď muž uvidel záber z ultrazvuku, takmer odpadol
Zdielať na

Po dvojčatách opäť otehotnela: Keď muž uvidel záber z ultrazvuku, takmer odpadol

Zdroj: Profimedia

Šanca, že sa niečo takéto stane iba tri roky po sebe, je naozaj veľmi malá. Pozrite sa, prečo je táto rodina taká výnimočná!

Manželia Gina Shelton a Olie Lloyd mali už dcérku Phoebe, keď sa dozvedeli, že do ich rodiny pribudnú dvojčatá - dievčatká. Tri roky na to, sa situácia zopakovala a do rodiny pribudli opäť dvojičky, tentokrát chlapci. V priebehu pár rokov sa tak mladá dvojica stala päťnásobnými rodičmi!

Nenechajte si ujsť takshow Čau Lujza, každú stredu o 21:35 na JOJke!

Po narodení dvojčiat Niamh a Esme im ani vo sne nenapadlo, že by mohli mať ešte ďalšie dvojičky. Keď otec detí zbadal, že na ultrazvuku sú opäť dve srdiečka, zostal ako obarený. Dnes mu robia radosť už aj chlapci Arlo a Alby.

Odborníci vypočítali, že približné šance, aby sa takáto postupnosť mohla stať, je približne 1:700-tisíc. Šance môže zvýšiť liečba porúch plodnosti a tiež umelé oplodnenie. To v prípade tejto dvojice nebolo treba. Všetky deti počali prirodzene! 

Profimedia

„Je to bláznivé, náročné a často veľmi hlučné mať päť malých detí, ale za nič na svete by sme to dnes nechceli zmeniť!“ zhodujú sa manželia, ktorí míňajú tisíce plienok a museli si kúpiť sedemmiestne auto, do ktorého sa akurát zmestia.

„Milujem sledovať, ako sa ľúbia a vzájomne kopírujú, dvojčatá majú medzi sebou silné puto, najstaršia dcérka je skvelou pomocníčkou,“ dodáva šťastná mamička na záver.  

dvojičky

Profimedia

Možno nabudúce, keď sa budeme sťažovať, ako pri svojich deťoch nič nestíhame, mali by sme si spomenúť na túto skvelú mamu, ktorá päť malých detí zvláda s úsmevom a vďačnosťou. Krásna rodinka!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie