Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ženy sa obuli do syna Márie Bartalos: Noel pôjde do pekla
Zdielať na

Ženy sa obuli do syna Márie Bartalos: Noel pôjde do pekla

Zdroj: Instagram

Každý rodič vychováva svoje dieťa podľa svojho svedomia a najlepšieho vedomia. To sa však nemusí zhodovať s predstavami iných rodičov, o čom sa na vlastnej koži presvedčila aj krásna herečka.

Mária s manželom Adriánom sa už pár mesiacov tešia zo synčeka Noela. Talentovaná herečka sa so svojimi pocitmi, postojmi aj výchovou pravidelne zdôveruje aj na sociálnych sieťach, keďže jej fanúšikov to zaujíma. Najnovšie prišla na pretras téma krstu malého Noela. 

V Česko Slovensko má talent vystúpil aj manžel krásnej Márie Bartalos

"Prišla mi správa s otázkou, či sme dali Noela pokrstiť. Nie nedali a ani nedáme. Viera pramení z osobného presvedčenia a myslím si, že k tomu musí človek dospieť sám. Niektorí veria, lebo mali osobný zážitok, iní uverili na základe počutého a iní lebo pátrali po dôkazoch, ktoré ich doviedli k pravde. Ja som bola ako dieťa pokrstená, ale minulý rok som sa pokrstila znova, z vlastnej vôle, lebo je to o tom, že verím ja a nie mama, babka, či suseda. A preto, keď príde ten deň a Noel nám povie, že sa chce pokrstiť, budem sa tešiť, že to chce z vlastnej iniciatívy a presvedčenia a že viem, že vie, že vie," zhrnula Mária. Netrvalo dlho a veriace ženy sa do nej pustili!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mini family? #ZivotSNoelom

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Matky sa ju na Instagrame snažili presvedčiť, aby ho dala pokrstiť, inak bude zatratený a nedostane sa do neba, ale čaká ho len peklo. Našli sa aj matky, ktoré s herečkou zdieľajú jej názor a svoje deti tiež nedali pokrstiť. Čo si o tom myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prišla mi správa s otázkou či sme dali Noela pokrstiť. Nie nedali a ani nedáme. Viera pramení z osobného presvedčenia a myslím si, že k tomu musí človek dospieť sám. Niektorí veria lebo mali osobný zážitok, iní uverili na základe počutého a iní lebo pátrali po dôkazoch, ktoré ich doviedli k pravde. Ja som bola ako dieťa pokrstená ale minulý rok som sa pokrstila znova, z vlastnej vôle lebo je to o tom že verím ja a nie mama, babka, či suseda. A preto keď príde ten deň a Noel nám povie, že sa chce pokrstiť, budem sa tešiť že to chce z vlastnej iniciatívy a presvedčenia a že viem, že vie, že vie. #ZivotSNoelom#NiesmeKatolici#DakujemZaPochopenie

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Súvisiace články

Najčítanejšie