Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bude z nej modelka po mame? Pozrite sa, ako sa zmenila dcérka Adriany Sklenaříkovej
Zdielať na

Bude z nej modelka po mame? Pozrite sa, ako sa zmenila dcérka Adriany Sklenaříkovej

Zdroj: Instagram/adrianakarembeusklenarikova

Rozkošná Ninka oslávila koncom leta prvý rok svojho života a známym rodičom robí obrovskú radosť! Ste zvedaví, či sa začala podobať na svoju krásnu maminu?

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeau (48) si túžbu stať sa mamou splnila síce vo vyššom veku, o to viac si túto úlohu a vzácne chvíle užíva. Je vidieť, že spolu s manželom Aramom Ohanianom sú z malej krásavice úplne unesení.

Aj obľúbená herečka Helena Krajčiová priviedla na svet druhé dieťatko po štyridsiatke. Vidieť ju môžete v seriáli Ministri vždy v utorok večer na JOJke!

​Hoci známa dvojica nezverejňuje priveľa fotografii svojej dcérky Niny, z každého záberu je cítiť, že toto malé dievčatko nesmierne upevnilo ich vzťah.

Kým Aram má už dospelé deti z predchádzajúceho vzťahu, pre Adrianu je Ninka prvým dieťaťom. Adriana sa nikdy netajila tým, že skutočná túžba po materstve a potomkovi sa u nej objavila až vtedy, keď sa zaľúbila do svojho druhého manžela. Hoci to nebolo vôbec jednoduché, Adriana sa nevzdávala a nakoniec sa jej podarilo otehotnieť a priviesť na svet krásnu dcérku.

Dnes je dlhonohá modelka dcérkou taká nadšená, že túži po ďalšom prírastku, ak to vraj nepôjde prirodzene, rozmýšľa aj nad adopciou.

https://www.instagram.com/p/BpPgsmZA2Qk/

Ninka oslávila v lete prvý rok a už to nie je žiadne bábätko. Narástli jej vlásky a vyzerá to tak, že bude ockovou kópiou. Uvidíme, či po krásnej mame zdedí aspoň dlhokánske nohy, ktoré sa zapísali aj do Guinessovej knihy rekordov.

Tomu sa povie tatinkova dcéra, však?

https://www.instagram.com/p/B4Nch38hOuP/

https://www.instagram.com/p/B2Y2Ugro5u6/

Súvisiace články

Najčítanejšie