Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Porodila dieťa, aj keď nikdy nespala s mužom: Synovu diagnózu považuje za dar!
Zdielať na

Porodila dieťa, aj keď nikdy nespala s mužom: Synovu diagnózu považuje za dar!

Zdroj: Instagram/micheleelizaga

Celý život snívala o princovi na bielom koni, ktorý by ju miloval a mali by spolu krásnu rodinu. Jej plány sa však nenapĺňali a preto urobila jedno vážne rozhodnutie.

Táto žena otehotnela, aj keď nikdy nemala sex. Nešlo pritom o žiaden nadpozemský zázrak, do iného stavu totiž prišla na prvý pokus pomocou umelého oplodnenia.

Takto to svedčalo krásnej Mary Bartalos s bruškom! Nenechajte si ujsť Česko Slovensko má talent aj túto sobotu o 20:35 na JOJke!

​Sen o dieťati si splnila aj bez muža

Michele Grace Elizaga čakala celý život na pravú lásku. Bola si stopercentne istá, že raz nájde muža, s ktorým bude mať deti a bezstarostný život. Pre toho pravého si okrem iného šetrila aj prvý sexuálny zážitok.

Keď sa blížila k štyridsiatke a princ na bielom koni stále nebol v dosahu, biologické hodiny jej tikali stále silnejšie. Rozhodla sa teda zaobstarať si dieťatko aj bez muža a zvolila umelé oplodnenie. Na počudovanie všetkých, vyšlo to na prvý pokus.

https://www.instagram.com/p/BxNH4poH9oT/

"Dve čiarky na tehotenskom teste boli úžasný dar," spomína Michele. To, o čo sa niektoré ženy snažia dlhé roky, vyšlo Michele takmer okamžite. Tehotenstvo si užívala do chvíle, kedy sa dozvedela, že jej syn bude mať Downov syndróm. "Plakala som, bolo to ťažké, ale rozhodla som sa tehotenstvo neukončiť!" spomína dnes už šťastná mamička.

Michele, ktorá nikdy nemala sex, porodila syna Matthewa. "Myslela som si, že byť jeho matkou, bolo mojou voľbou, ale je to naopak. To on si vybral mňa, pretože vie, že by sa o neho nikto nepostaral lepšie ako ja."

https://www.instagram.com/p/B0QvKMmn-2L/

„Matthew zo mňa vytiahol silu, ktorú som nikdy nepoznala a vďaka nemu viem čo znamená skutočne niekoho milovať celým srdcom. Radosť, ktorú mi neustále prináša, sa nedá k ničomu prirovnať. Je pre mňa tým najväčším darom, aký som kedy dostala,“ dodáva Michele, ktorá ani na sekundu svoje rozhodnutie stať sa slobodnou matkou neoľutovala...

https://www.instagram.com/p/B0oJRVjnyxQ/

https://www.instagram.com/p/Bz5_wMDnF71/

https://www.instagram.com/p/B1cNlclH78w/

Súvisiace články

Najčítanejšie