Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ľudia sú zhrození z fotiek, ktoré matka zverejnila: Ako TO mohla svojim deťom urobiť?
Zdielať na

Ľudia sú zhrození z fotiek, ktoré matka zverejnila: Ako TO mohla svojim deťom urobiť?

Zdroj: Profimedia

Zopár ľuďom sa výsledok jej tvorby páči, absolútna väčšina je však zo svojskej umelkyne v absolútnom šoku. Aj vy si myslíte, že to s týmito fotkami prehnala?

Mamička a fotografka v jednej osobe, Carlee Thomas (25), z amerického mesta Decatur zdieľala na sociálnej sieti fotografie svojich 4-ročných dcér v štýle „Zombie Kids.“ Hoci vedela, že sa nestretne s pochopením u všetkých, až takú extrémnu kritiku rozhodne nečakala!

Američania Halloween milujú, u nás fičí skôr jesenné dekorovanie tekvicami, prípadne rôzne party v tomto štýle. Obliecť a nastajlovať v zombie štýle vlastné deti, je však poriadne odvážne a podľa mnohých absolútne nevhodné.

Carlee atmosféru Halloweenu miluje a často fotografuje deti aj celé rodiny v rôznych strašidelných kostýmoch, preto bolo pre ňu úplne prirodzené, že si takto zvečnila aj svoje dcérky. So stylingom sa vyhrala tak dokonale, že malé dievčatá vyzerajú ako dve bábiky z hororu.

Profimedia

Po zverejnení záberov dostáva denne stovky správ a negatívnych komentárov, ľudia jej umenie skrátka vôbec nepochopili. Ona sa obhajuje tým, že celá jej rodina toto obdobie miluje a celý outfit aj mejkap vytvorila sama za pomoci červeného želé, rozpustenej čokolády a čokoládového sirupu.

„Nikomu sa nič nestalo, všetci sme si to fotenie s dcérkami užili a vôbec nechápem, prečo to ľudí tak rozčuľuje. Namiesto vypisovania a urážania by si mali všetci nájsť nejaký pekný koníček,“ odkazuje svojím neprajníkom mladá mamička.

Čo poviete na tie fotky? Sú podľa vás prehnané?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie