Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na ovisnuté brucho po pôrodoch je pyšná: Tejto fitneske ďakujú mnohé mamy
Zdielať na

Na ovisnuté brucho po pôrodoch je pyšná: Tejto fitneske ďakujú mnohé mamy

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že mala vyšportované telo, po tehotenstvách jej zostali neprehliadnuteľné stopy, ktoré však neskrýva, práve naopak!

Profesionálna fitneska s trénerka Courtney Standridge (30) z Južnej Karolíny má tri deti, z toho dve sú dvojičky.

Jej postava sa po deťoch zmenila, najmä na bruchu jej zostala viditeľne natiahnutá a ovisnutá koža, no napriek tomu dosiahla niečo úžasné. Už po 16-tich mesiacoch po druhom pôrode súťažila v kulturistike a dokonca sa umiestnila na treťom mieste!

;

Svoje nedostatky neskrýva

“Asi každá žena stratí po pôrode svoje sebavedomie. Naše telá si prešli úžasnou cestou a už nikdy nebudeme vyzerať úplne rovnako,” hovorí osobná trénerka, ktorá zmeny na svojom tele prijala úplne prirodzene a nehanbí sa odhaľovať svoje nedokonalé brucho.

Profimedia

„Bola som taká šťastná, že sa nám narodili zdravé deti, že stopy na mojom tele mi vôbec neprekážali,“ povedala pre denník Metro.  

Courtney podporuje aj iné ženy a matky, aby sa napriek najkrajšej úlohe – byť mamou, nevzdávali svojich snov. Ona sama je skvelým príkladom toho, že matky sú najsilnejšie osoby na svete. Hoci počas tehotenstva takmer vôbec necvičila, po pôrode sa opäť dostala rýchlo do formy a s hrdosťou sa postavila pred porotu vo fines súťaži.

„Milujem a rešpektujem svoje telo teraz oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Nikdy som nebola taká silná, duševne aj fyzicky ako teraz, keď mám tri deti,“ dodala na záver sympatická fit mamina.

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B1CdSRJBZsd/

https://www.instagram.com/p/B0yAnSwhpUv/

https://www.instagram.com/p/Bu67WHABVB_/

https://www.instagram.com/p/BKzVdaWg-Pk/

Súvisiace články

Najčítanejšie