Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Otec chcel ochrániť dcéru pred pohľadmi mužov: Neuveríte, aké plavky jej kúpil
Zdielať na

Otec chcel ochrániť dcéru pred pohľadmi mužov: Neuveríte, aké plavky jej kúpil

Zdroj: Facebook/Megan Echlin

Takmer každý otec zle znáša obdobie, keď sa začnú okolo jeho dcéry motať chlapi. Tento tatino vymyslel na ich odplašenie naozaj vtipnú vec!

Keď Angličanka Megan Echlin (26) dorazila aj so svojou rodinou do Bulharska, kde plánovali stráviť spoločnú dovolenku, nečakala, že jej otec pripraví takéto prekvapenie!

Keď jej malá neterka odovzdala darček, veľmi ju to potešilo aj prekvapilo, ale až keď ho otvorila, pochopila, že ho po nej poslal jej otec. V balíčku boli jednodielne plavky, ktoré boli potlačené detailom jeho tváre a to spredu aj zozadu.

Vtipný tato sa chcel takto poistiť, aby jeho dcéru pri kúpaní “neočumovali” cudzí chlapi. Keďže Megan má takisto zmysel pre humor, skutočne si tieto plavky obliekla, no výsledok bol úplne opačný. Práve pre nezvyčajné plavky na ňu pozerali úplne všetci!

Twitter

​Plavkami sa vtipná situácia ešte neskončila, otec totiž na večeru dorazil v tričku, ktoré bolo zase potlačené tvárou jeho dcéry. Obaja sa tak stali chodiacimi atrakciami a mnohí dovolenkári si ich fotografovali.

Megan priznala, že sa takto s otcom doťahujú pravidelne a vraj sa nevie dočkať, kedy to bude môcť otcovi vrátiť! V tejto rodine nuda rozhodne nehrozí!

Súvisiace články

Najčítanejšie