Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO Bartalos je hitom a mamičky jej odkazujú: Týmto by si sa mohla aj živiť!
Zdielať na

VIDEO Bartalos je hitom a mamičky jej odkazujú: Týmto by si sa mohla aj živiť!

Zdroj: Instagram/maria.bartalos

Krásna herečka Mária Bartalos sa už dva mesiace teší zo svojho synčeka Noela. Na jeho príchod sa svedomito pripravovala a toto video je dôkazom.

Mária tiež neodolala trendu, ktorý je medzi mamičkami veľmi populárny a tým je šatkovanie. Sama sa priznala, že ešte počas tehotenstva strávila dlhé hodiny hľadaním tej správnej šatky. Tú napokon našla a dnes v nej svojho synčeka často nosí. 

Bartalos uvidíte aj na JOJ-ke v seriáli Trhlina.

​Napokon to vidieť aj na fotkách, ktoré pridáva na sociálne siete. A práve kvôli nim jej mnohé mamičky píšu! Tiež by svoje bábätká rady nosili, no nevedia si šatku správne uviazať. Hoci je na internete veľa videí ako na to, iné je, keď vám to ukáže niekto "známy". Mária preto dlho neváhala a s pomocou natočila video, v ktorom zvedavým mamičkách ukázala, ako si viaže šatku ona. Výsledok? Rozkošné a hlavne praktické video pre všetky mamičky, ktoré chcú šatkovanie vyskúšať. Spomínané video zožalo u žien veľký úspech a právom, pozrite sa!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak! Žienky- maminky, ktoré ste mi písali ako si viažem šatku a či nepridám video. Tu je!? Zbúchali sme ho cez víkend s @pavolchochula a veľmi sa mu teším. Je to návod ako si ja viažem šatku, naučila som sa to z Pinterestu? a teraz posúvam ďalej. Pre mňa bola dilema skôr to ako si tú šatku mám odviazať? Malý spí a teraz čo keď ho chcem dať dole. Tak som si musela nájsť svoj spôsob?ten som sa neučila, ale pridávam aj ten, buď na pobavenie alebo na inšpiráciu?♥️?? #mojprvytutorial#satkujem —————————— Šatku v mojej obľúbenej farbe nájdete na @minubabywrap ? —————————— Točené v našom @creativemovementstudio

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Súvisiace články

Najčítanejšie