Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodičia troch detí schytali kritiku na vlastnej svadbe: Aha, čo obliekli svojmu synovi!
Zdielať na

Rodičia troch detí schytali kritiku na vlastnej svadbe: Aha, čo obliekli svojmu synovi!

Zdroj: Profimedia

Každý má právo vychovávať si vlastné deti podľa svojich predstáv a pravidiel, no práve výchova týchto rodičov sa mnohým nepáči. Aký je váš názor?

Joanna Minuzzo (39) povedala áno svojmu partnerovi za prítomnosti aj ich troch detí. Kým dievčatá mali oblečené jemné romantické bielo ružové šaty, o väčšiu pozornosť sa outfitom postaral ich menší braček. Keď ho ľudia zbadali, mnohí len neveriacky krútili hlavami. Pozrite sa, prečo!

Ako si užíva leto so synom Diana Mórová?

Synček Joanny má len dva roky, ale tým, že má staršie sestry, ktoré sa rady parádia, zapáčilo sa to aj jemu.

Keď si prvýkrát obliekol dievčenské Minnie šaty, mama mu vysvetlila, že je to oblečenie pre dievčatá a šaty mu vyzliekla. Neskôr sa však rozhodla, že mu v tom nebude brániť, ak sa mu to páči a je šťastný.

„Chcem, aby naše deti boli šťastné a nenútim ich, aby si mysleli, že sa musia prispôsobiť zaužívaným stereotypom. Môj syn rád nosí šaty, lebo chce byť ako jeho veľké sestry a nebránime mu v tom. Príde čas, keď sa sám rozhodne, že ich už nosiť nechce,“ vysvetľuje matka, ktorá sa rozhodla ponechať deťom voľnosť v rozhodovaní.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154947123871403&set=a.424933781402&type=3&theater

Netradičný outfit na svadbu

Keď sa rodičia troch detí rozhodli zosobášiť, tušili, že ich synček si nebude chcieť obliecť oblek, ktorý mali preňho nachystaný, preto mamička zaobstarala do rezervy aj modré slávnostné šaty.

Keď ich chlapček uvidel, okamžite si ich obliekol a oblek si nechcel ani vyskúšať. Napriek tomu, že rodičia vedeli, že sa nestretnú s pochopením u každého, rozhodli sa nechať syna na svadbe v šatách, pretože bol veľmi šťastný.

Svadobné fotografie rodičov rozpútali na internete búrlivú diskusiu. Čo si o tom myslíte vy?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie