Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Známi drsňáci ako milujúci otcovia: TAKTO im deti zmenili pohľad na život
Zdielať na

Známi drsňáci ako milujúci otcovia: TAKTO im deti zmenili pohľad na život

Zdroj: Instagram

Narodenie dieťaťa je zážitok, ktorý sa k ničomu inému nedá prirovnať. A svoje o tom vedia nielen ženy, ale aj tí najdrsnejší muži, ktorých pohľad na vlastného potomka totálne dostal.

Sú to na prvý pohľad tvrdí muži, majú potetované telá, ich slovník a texty piesní určite nie sú vhodné pre malé deti. A spoločné majú aj to, že každému z nich sa životné priority totálne zmenili, keď sa z nich stali otcovia...

Aj Rytmus priznal, že narodenie syna ho úplne zmenilo...

Keď poznáte hudbu a texty týchto raperov, možno by ste nikdy nečakali, že sa tak neuveriteľne rozcítia, keď sa im narodia deti. Nezáleží na tom, či je to spevák, úradník, či predavač. Držať v náručí kus seba, dostane každého milujúceho otca rovnako.

Čo poviete, ktorému z nich pristane úloha otca najviac?

RYTMUS

“Kedysi bol môj sen posúvať levely v rape (ešte aj je!), mať bohatú kariéru, cestovať , užívať si a nemyslieť na následky. Dnes je môj sen, byť dokonalý manžel, ktorý bude robiť moju ženu šťastnou a hrdou. O ktorú sa budem starať, chrániť a budem pre ňu milujúci muž a ne ufňukaný vyhovárajúci sa neschopný raklo. Môj ďalší sen je byť dokonalý otec, ktorý svojho syna nasmeruje, bude mu načúvať a urobí všetko pre to, aby bol sám sebou a vedel naháňať šťastie ako jeho rodičia. Chcem tak veľa? Doživotný “StreetDreamer”, ktorý má jasno.”

“Poviem vám tak, dlho som si užíval, cestoval, plnil sny, ale toto sa nedá porovnať s ničím. Mať dieťa z lásky je dar.”

https://www.instagram.com/p/B01YDM7pGOc/

https://www.instagram.com/p/B0YUxm9IgPc/

KALI

“Najsilnejšia droga na svete je dieťa, nevieš bez neho existovať.”

“Všetko nepodstatné, čo mi chýbalo, zrazu nepotrebujem. Všetko za čím som sa ponáhľal, má čas. Netuším aký je deň a koľko je hodín, kým sa nepozriem na mobil. Všetko, čo potrebujem, mám v rukách…”

“Poď do kina, poď cvičiť, poď si vypiť....prestal som chodiť von, stretávať sa… Nie že by ma žena nepustila, ale ja neviem bez tohto stvorenia existovať.”

https://www.instagram.com/p/B0tpDPpjc-2/

https://www.instagram.com/p/Bx-KzE1DTeR/

SEPAR

“Vidieť ju rásť.. urobte si deti.. starajte sa, aby mali všetko a ešte o niečo viac..”

“Dnes sú to presne 2 roky, kedy prišla, aby ma urobila lepším človekom.. Dúfam, že nič nepokazím a urobím aj ja ju dobrým človekom.. Človek veľa veci nechápe a veľa vecí mu je smiešnych, ľahostajných, kým nepríde ten deň a nedrží v rukách svoje dieťa.. Zažite to!”

“Prečo majú ľudia strach mať deti..? Koľko musíš mať love aby si si povedal, že už máš dosť na to, aby si ich mal?”

“Kým som sa nestal otcom, nevedel som precítiť, prečo sa na tom ľudia tak opúšťajú.. Už VIEM! Milujem ju a ten pocit je neopísateľný!"

https://www.instagram.com/p/BQNDO-nlqxk/

https://www.instagram.com/p/2_AU5_NqMX/

https://www.instagram.com/p/BZBZ1wtF_Nc/

Súvisiace články

Najčítanejšie