Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Toto sú slovenské FIT mamičky: Môžu takto vyzerať len pár dní po pôrode?
Zdielať na

Toto sú slovenské FIT mamičky: Môžu takto vyzerať len pár dní po pôrode?

Zdroj: Instagram

Kým niektorým čerstvým mamičkám trvá pár mesiacov, kým sa dostanú do svojej starej formy, iné už po týždni vyzerajú tak, akoby vôbec nerodili. Pozrite sa!

Každé ženské telo je iné a z pôrodu sa zotavuje vlastným tempom. A každá z vás, ktorá sa teší z vlastného prírastku vie, že priviesť na svet dieťatko je poriadna drina, nech už je to akoukoľvek formou. 

Ktoré pôrodnice sú na Slovensku tie top?

​Možno ste si aj vy všimli, že čoraz viac mamičiek len pár dní po pôrode vyzerá super a takmer rovnako ako pred tehotenstvom. Príkladom je aj Jasmina Alagič, ktorá sa už pár dní teší zo synčeka Sanela. Pri pohľade na ňu by ste len ťažko povedali, že ešte nedávno behala po svete s bruškom a čo sa týka stravy, neobmedzovala sa. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvý týždeň mamou❤️ Milión veci nových, a vlastne si už ani nepamatate aké to bolo pred tým, bez neho... Dakujem Ti sestra moja, si tou najúžasnejšou pomocou v období po cisáraku❤️ a vlastne aj pred nim? @alexandra.alagic A tým sa dostávam k jednej z najčastejších otázok ktorým sa vôbec nevyhýbam, všetko sledujem pozerám a odpovede budem kúskovat nedá sa to naraz.. Cisárak bol preto, pretože sa maličký neotocil, end of story?‍♀️ PS: mojimi odpoveďami nechcem z môjho profilu urobiť materské diskusné fórum? ďakujem že to chapete A ešte ďakujem aj ľuďom s ktorými mam tu cest spolupracovať, napríklad tieto nádherné rúže mi ako gratuláciu poslali skveli ľudia zo @shuuemura_artofhair, dakujeeem? Krásny víkend ?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Podobne je na tom viacero známych Sloveniek, ktoré aj po pôrode vyzerajú lepšie ako kedykoľvek predtým. Pozrite sa!

Katarína Jakeš

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My dve forever...???? #momanddaughter #momlife #princeznaizabela #babygirl #3monthspostpartum #summermood

Príspevok, ktorý zdieľa Katka Jakeš (Štumpfová) (@katka.jakes),

Mária Bartalos

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ked som bola este tehotna, hladala som malemu satku na nosenie lebo najviac som sa na to tesila, tolko stranok som presla ze az a nikde som nenasla taku peknu jednoduchu a v mojej oblubenej farbe, no a jedneho dna mi prisla taka mila sprava, ci by som nechcela satkovat a tak...a pozeram profil ze take jednofarebne pekne satky ako som chcela, tak sa pytam ze ci nahodou nemaju aj tu moju farbu a odpoved bola nemame ale dame vam vyrobit! Padla som na ri...zadok a tesila sa ako mala! A tu je! Satka vo farbe na zelanie a uz sa s radostou satkujeme. Tak malo mi niekedy staci ??♥️ A túto moju farbu aj zaradili medzi ostatné na svoj e-shop! @minubabywrap ďakujem najviac!??

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Tatiana Žideková

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aj by som vam natočila aj nafotila nieco iné ale moja hlavná náplň dňa je KOČÍKOVANIE ??‍♀️?

Príspevok, ktorý zdieľa Tatiana Žideková (@tatianazidekova),

Natália Hatalová

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Úpal tento rok asi nedostanem???‍♀️?... #letthesunshine #summer #2019 #music #summertime #love #babygirl #myall #sunnyday #sunny #nataliahatalovaofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Hatalová (@nataliahatalovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie