Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z nápadu tejto mamičky sa stal HIT: Takto dcérke tíši bolesť pri rastúcich zuboch
Zdielať na

Z nápadu tejto mamičky sa stal HIT: Takto dcérke tíši bolesť pri rastúcich zuboch

Zdroj: Profimedia

Rastúce zúbky vedia poriadne potrápiť nielen deti, ale aj rodičov, ktorí sú často zúfalí a nevedia, ako im pomôcť. Táto žena vynašla spôsob, ktorý si mnohí nevedia vynachváliť.

Horúce letné dni vnukli trojnásobnej mamičke z Leedsu nápad - chladivé dojčenské lízanky, alebo skôr nanuky. Na ich výrobu používa svoje materské mlieko. A jej jedenásťmesačná dcéra Willow ich miluje.

Keď chce malá Willow nejakú dobrotu, dostane nanuk. Nie ale obyčajný! Tento je vyrobený z materského mlieka špeciálne pre ňu. Jej mamička si ich nesmierne pochvaľuje, pretože pomáhajú dcérke uľaviť od bolesti pri rastúcich zúbkoch a bolestivých ďasnách.

Profimedia

"Vonku bolo horúco a Willow odmietala piť odsaté materské mlieko, tak som premýšľala o spôsobe, ako jej mlieko dať, aj keď nemôžem byť s ňou," vysvetľuje svoj nápad tridsaťsedemročná mama Leanne Abbiss, ktorá pracuje ako kaderníčka.

Zhruba pred dvoma mesiacmi sa vrátila späť do práce, lenže dcéra materské mlieko z fľaštičky nechcela a jej mamičke ho bolo ľúto vyliať. Rozhodla sa pre experiment a svoje mlieko vložila do formičiek na nanuky. "Dopadlo to skvele. Myslela som si, že keď jej túto zmrzlinu dám, roztečie sa a urobí neporiadok, ale dcéra ju až tak miluje, že nemá šancu sa roztopiť ani v takom teple," dodáva Leanne.

Špeciálne nanuky ochutnali aj jej staršie dcéry - deväťročná Autumn a štvorročná Poppy a všetkým chutia tak, že ich nestačí vyrábať.

Čo poviete na tento nápad vy? Vyskúšali by ste ho?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie