Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dieťa alebo porcelánová bábika? TOTO dievčatko by ste na ulici neprehliadli
Zdielať na

Dieťa alebo porcelánová bábika? TOTO dievčatko by ste na ulici neprehliadli

Zdroj: Profimedia

Od narodenia si žije ako celebrita, aspoň čo sa pozornosti týka. Kdekoľvek sa mamička s dcérkou objaví, strhne na seba všetky pohľady. Pozrite sa, prečo!

Katie Canham z Londýna má 5-mesačnú dcérku Dolly, ktorá vyniká medzi svojimi rovesníkmi predovšetkým hustou hrivou. S bohatou pokrývkou hlavy sa už narodila a vlasy jej rastú neskutočne rýchlo. Pozrite sa, aká je rozkošná!

Ako živá bábika

Kým väčšine detí prvé vlásky postupne vypadajú v prvých týždňoch života, malej Dolly naopak stále rastú a sú stále hustejšie. Mamička sa jej o vlásky denne stará, ako by už bola veľká slečna, pritom nemá ešte ani pol roka.

„Vôbec mi neprekáža, že nás ľudia zastavujú a obdivujú ju. Najmä ak zaspí, vyzerá ako porcelánová bábika,“ povedala pre denník The Sun pyšná mama, ktorá ma okrem Dolly ďalšie tri deti. Tým však vlásky krátko po narodení vlásky vypadali, Dolly je pre to pre všetkých výnimočná.

Profimedia

​„Vďaka vláskom je to výnimočné dieťa a sme na ňu všetci veľmi pyšní,“ povedala mamička a dodala, že možno na tých poverách predsa niečo bude. Počas tehotenstva totiž trpela extrémnym pálením žáhy, čo vraj spôsobuje, že dieťa bude vlasaté.

Je naozaj rozkošná, súhlasíte?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie