Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
O TOTO dievčatko sa bijú modelingové agentúry sveta: Keď ju uvidíte, pochopíte prečo!
Zdielať na

O TOTO dievčatko sa bijú modelingové agentúry sveta: Keď ju uvidíte, pochopíte prečo!

Zdroj: Instagram/lenevalena

Vedeli ste, že medzi nami žijú deti, ktoré majú rozprávkový až nadpozemský vzhľad? Jedným z nich je aj 10-ročné dievčatko z Ruska. Je výnimočná v tom, ako vyzerá a pripomína éterickú bytosť.

Nestáva sa často, aby niekto vzbudil takú pozornosť svetových médií, ako to bolo pri ruskom dievčatku menom Nariyana. Stačí sa na ňu pozrieť a neodrhnete od nej oči. 

Dievčatko je albínka a má výrazné biele vlasy, mihalnice, obočie, bledú pokožku a súmerné črty tváre. S rodičmi a súrodencami býva na Sibíri a je jedinou blondínou v rodine. 

Práve pre svoj takmer nadpozemský vzhľad je stredobodom záujmu mnohých modelingových agentúr a má nespočetné ponuky na reklamy a fotenia. Jej rodičia však tomu dávajú čas a nechcú ju do ničoho tlačiť. Keď bude väčšia, sama sa rozhodne, či bude chcieť byť modelka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hi?? Do I look like Elsa? and write in the comments where you live, in what city?? Привет?? Мои якутские щечки не куда не делись?? чэ ничего мне самой нравиться? ну как вам косплей?? хотелось б еще узнать кто меня смотрит откуда вы напишите пожалуйста?☺️ . . . #albino #eyes #white #ykt #girl #glasses #beauty #children #сахасирэ #якутка #альбинос #дети #хочувтоп #хэштэги #yakutsk #Якутск #топ #chinese #남한민국 #中文 #cosplay #elsa #эльзахолодноесердце #холодноесердце #косплей #photography #coldheart #makeup

Príspevok, ktorý zdieľa lenevalena (@lenevalena),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Всем привет☺️ Соскучилась по своим длинным волосам нееет? так то короткие волосы тоже мне нравиться? их не надо заплетать? расчесалась и пошла? все равно отрастут до следующего лето? у мамы моей тоже длинные волосы и у сестры ? . #альбинизм #albino #eyes #hair #girl #красота #фото #photo #ykt #sakha #instagram #beautiful #smail #white #дети #summer #сахасирэ #якутия #white #семья #Инстадети #очки #white #kids #саха #якутия #якутск #волосы #коса

Príspevok, ktorý zdieľa lenevalena (@lenevalena),

Súvisiace články

Najčítanejšie