Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Darina dcéra Lola šťastná ako blcha: Aha, aké želanie jej splnila milujúca mama
Zdielať na

Darina dcéra Lola šťastná ako blcha: Aha, aké želanie jej splnila milujúca mama

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Patrí medzi najúspešnejšie a najvýraznejšie slovenské speváčky a je takmer neustále pracovne vyťažená. Napriek tomu, je pre ňu na prvom mieste vždy jej dcéra Lola, z ktorej je už veľká slečna.

Speváčka, módna ikona, žena s dokonalým telom, ktorej nikdy nechýba úsmev a pozitívne naladenie, no predovšetkým milujúca a pyšná mama 11-ročnej Laury. Aj taká je Dara Rolins.

Sexi speváčka zverejňuje na Instagrame predovšetkým svoje pracovné úspechy a rôzne aktivity, ktorým sa venuje, ale pravidelne sa pochváli aj peknou momentkou so svojou jedinou dcérou Lolou. Pri príležitosti jej 11-tich narodenín zverejnila jej fotku, keď bola malé dievčatko a zaspomínala si na toto milé obdobie.

Čo si myslí Dara o plastikách a čo učí o kráse svoju dcéru?

​Vytúžený narodeninový darček

Hoci Darina dcéra mala narodeniny už pred dvomi mesiacmi, darček, ktorý si najviac priala, jej mama mohla splniť až teraz. Lola totiž najviac zo všetkého túžila po narodeninovej party so svojimi kamarátkami v záhrade pod holým nebom. Darček, ktorý jej mama s radosťou splnila si teda užila neskôr, ale o to s väčšou radosťou. Pozrite sa!

https://www.instagram.com/p/BytFOyxIcDI/

Je vidieť, že Dara má s dcérou úžasný vzťah a úlohu mamy si užíva na sto percent. Niekoľkokrát priznala, že sa snaží hlavne o to, aby z nej vyrástol slušný a čestný človek. Zatiaľ sa jej to darí na jednotku!

https://www.instagram.com/p/ByKqxYUo-1v/

https://www.instagram.com/p/Bx7CAOjo_fl/

https://www.instagram.com/p/Bv9sTtrgzel/

https://www.instagram.com/p/BxXgzYiAQqf/

Súvisiace články

Najčítanejšie