Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ľudia sú zhrození z čerstvej matky: TOTO ju zaujímalo viac, ako zdravie dieťaťa!
Zdielať na

Ľudia sú zhrození z čerstvej matky: TOTO ju zaujímalo viac, ako zdravie dieťaťa!

Zdroj: youtube/The Prince Family

Nad správaním tejto novopečenej trojnásobnej mamičky zostáva mnohým rozum stáť.

Populárna dvojica youtuberov priviedla na svet svoje tretie dieťatko a zverejnila tiež video, v ktorom je zachytené tehotenstvo mladej mamičky, príchod dievčatka na svet a tiež prvé chvíle, keď mamičke priniesli bábätko do náručia. Práve tento okamih a správanie čerstvej mamičky ľudí zarazilo.

Mladí rodičia Biannca a Damien, ktorí sú známi ako The Prince Family, dali novonarodenej dcérke meno Nova Grace. Tisíce fanúšikov populárnej rodinky však zostalo zaskočených, keď si pozreli spomínané video.

Keď mamičke priniesli dcérku do náručia, ako prvé ju zaujímalo to, či bude mať oči po nej.

“Vidím jej oči! Obrátila sa k manželovi a sklamane dodala. Určite bude mať hnedé oči!” pokračovala Biannca, ktorá dúfala, že dcérka bude mať zelené oči ako ona. “Myslela som si, že budeš mať krajšie oči…” V tom ju prerušil manžel a rýchlo dodal: “Veď ich má krásne!”

youtube/The Prince Family

​Biannca následne zisťovala u zdravotnej sestry, do akého mesiaca sa ešte farba očí u detí môže meniť, čím celú situáciu ešte vyostrila. Fanúšikom rodiny nebolo viac treba, správanie mamičky poriadne skritizovali.

“Jej reakcia a celé video je šialené! Bola som taká šťastná a vďačná, keď sa mi narodilo zdravé dieťa, a posledná vec, ktorú by som riešila, by bola farba jeho očí…” napísala jedna z nahnevaných komentujúcich.

Rodičia si po ostrej kritike uvedomili, že najmä správanie mamičky nebolo v poriadku a fanúšikom sa ospravedlnili. “Mnoho vecí, ktoré ste nám napísali, sa nezakladajú na pravde. Priala som si, aby aspoň jedno z mojich detí malo oči po mne, ale neznamená to, že ak sa to nestalo, budeme ju milovať menej,” vyjadrila sa mamička ku kritickým komentárom. Či tým niekoho presvedčila, netušíme, isté však je, že svojím správaním stratila kopec fanúšikov…

https://www.instagram.com/p/Bx01FHfDmr4/

https://www.instagram.com/p/ByEBmrPDUsx/

;t=27s

Súvisiace články

Najčítanejšie